Selecteer een pagina
Oman Al Bustan

25-10-2021

Ik heb weer een nacht goed geslapen. Dat lukt de laatste tijd steeds beter. Maar ik voel wel steeds sterker dat het wel een heel zwaar proces is. Ik voel dat het moeilijker wordt dat ik een stuk van mezelf niet bij me heb. Dat wordt steeds lastiger. Ik heb moeite dat ik niet bij jou kan zijn en ook bij mijn gezin kan blijven. Dat dit niet samen mag en kan. Dat snap ik niet, dat wil ik. Ik wil zo graag mezelf helemaal helen. Dit ben ik. Maar ik wil echt het laatste stukje toevoegen door bij jou te komen. Ik heb tranen omdat ik je zo erg mis en zo graag bij je zou willen zijn. En ik voel dat jij ook bij mij wil zijn. Wat een verdriet dat dit niet mag en kan. Terwijl ik een foto zoek op Facebook kom ik jouw naam tegen. Ik raak in paniek. Maar we zijn allebei nog getrouwd. Zullen we echt gaan samenkomen?

Ik heb alweer een dagboek vol geschreven en ga door naar de volgende. Deel 3. Wat is het toch fijn dat ik alles kan en mag opschrijven wat ik denk en voel zonder dat ik erover veroordeeld word door het papier. Dankbaar. Ik kan niet meer zonder. Het is fijn om al je gedachten kwijt te kunnen en een plek te geven. Dagboek 3 is mijn Gouden dagboek. De eerste was gekleurd, de tweede rood en nu doe ik het met Goud. Gouden Eeuw, Gouden Jaar, Gouden Leven.

Er is een hoger plan, ik word steeds verder naar dat hogere plan begeleid. Ik voel dat ik naar deze aarde ben gekomen om licht en liefde te brengen. Ik voel veel weerstand. Ik wil me niet meer laten tegenhouden door weerstand. Ik volg mijn eigen plan, ik moet mijn eigen plan, mijn eigen pad volgen anders word ik niet meer gelukkig. Ik wil geen ruis meer op mijn pad. Ik voel nog te veel ruis. Maar daar wil ik mezelf niet meer door laten raken. Ik ben blij met mijn pad. Maar het is niet het makkelijkste pad naar dat hogere plan, dat hogere doel. Het pad naar zelfliefde, maar ook het pad naar liefde voor al wat leeft. Welke dimensie is dat? Als deze dimensies al in cijfers zijn in te delen. Daar houden veel mensen van…alles indelen in cijfers. Ik voel niet zoveel bij die cijfers. Ik volg mijn gevoel.

 

 

 

Translate »