Selecteer een pagina
Senna

23-10-2021

De mens vult iedere pijn met een medicijn. Pijn mag er niet zijn. Pijn hoeft er ook niet te zijn. Kun je pijn niet zelf helen met energie? Licht en liefdes energie? Zoals ik er tegenaan kijk is het Corona vaccin voor heel veel mensen het vullen van de pijn van niet meer kunnen en mogen doen wat we altijd deden. Het normaal! Terug naar het oude normaal. Maar wat is het oude normaal? Dat is voor ieder mens anders. Maar normaal is nu voor mij niet meer het oude normaal. Het nieuwe normaal is nu om zo dicht mogelijk bij mezelf te zijn en alleen maar doen wat goed voelt voor mij. Daar heb ik geen pil/medicijn/vaccin voor nodig. Alleen maar licht en liefde. Laat er maar meer licht en liefde komen.

Mijn hoofd is minder wazig, ik sta steeds meer open en moet waken over mijn eigen energie. Bij mijn eigen energie blijven. Ik heb last van onrustige energie van anderen. Dat wil ik niet meer, dat is niet mijn energie. Die moet ik leren loslaten. Ik wil niet meer te veel in de buurt zijn van deze energie. Van wie dan ook. Dat doet mijn energie geen goed.

Na een bezoek aan het ziekenhuis voel ik dat die klinische, chemische omgeving mijn energie geen goed doet. Ik was blij dat ik weer naar buiten kon. Het is heel goed dat hier mensen geholpen worden om beter te worden, maar dit is niet mijn omgeving om te zijn.

Ik voel mezelf steeds meer heel worden en heb echt niemand nodig om gelukkig te zijn. Ik ben blij dat jij in mijn leven bent gekomen, anders was ik niet op dit pad terecht gekomen. Zo blij en dankbaar. Ik voel jou nu wel weer wat verder weg en dat is goed. Ik moet echt eerst nog verder alleen op mijn pad. Het voelt als loslaten maar toch ook als steeds dichter bij jou komen.

Energie voelen: Ik kan met ongeveer 2 woorden iets vertellen over de energie van iemand anders. Wat komt er in mij op? Als iemand iets zegt of juist niet zegt, hoe iemand loopt, of wat ik zie op een foto. Er komt dan iets naar boven wat ik zie en voel. Of die persoon dit herkent, weet ik niet. Maar dat is de energie die iemand uitstraalt. Dat is wat ik voel en zie. Die ander hoeft daar niets mee maar ik zou met die energie iets kunnen.

De kracht van internet: Ik voel dat er veel meer positieve energie en licht over het net gestrooid mag worden. Dan kun je heel veel mensen bereiken op weg naar een positievere kijk op het leven.

Vanavond heb ik een film gekeken over een Amerikaanse marinier die gevochten heeft in Afghanistan. Wat een leed als je daarvan terugkomt. Een oorlog kent alleen maar slachtoffers. Een oorlog heeft nog nooit iets goeds opgeleverd.

Een Love War moet de wereld over.

 

 

 

Translate »