Selecteer een pagina
Nederlandse koe

21-10-2021

Mijn hoofd voelt als een vuurbom, heel warm. Die lijkt op springen te staan. In mijn droom kwam de vrouw voorbij waar ik 20 jaar geleden verliefd op was. Wat ik nu weet heeft zij destijds het vuur in mij aangewakkerd en voel ik dat zij uit dezelfde zielsfamilie komt. Ik weet nu wel dat wij nooit een relatie hadden kunnen krijgen. Maar zij staat en voelt wel heel dicht bij mij. In deze droom kom jij ook langs. Is het wel de bedoeling, de oplossing dat wij samen gaan komen? Het is zo gecompliceerd allemaal. Ik voel wel steeds sterker de behoefte, de drang om mijn verhaal te willen delen. Ik wil ook heel graag in contact komen met gelijkgestemden. Waar ik ook me zelf mee kan delen.

1 Twin – 2 personen – 1 Ziel Wij, als 2 aardse personen zien, horen, ruiken, voelen op aards niveau andere dingen. Maar als de ziel samenkomt, komen deze zintuigen ook steeds dichterbij elkaar te liggen. Als ze zo dicht naar elkaar groeien, dan kan het toch niet zo zijn dat ze niet in het echt samenkomen? Loslaten en weer verder met mijn zelfontwikkeling. Uiteindelijk gaat het allemaal via de natuurlijke weg, het Goddelijke plan, Divine timing. Trust. Ik heb overal moeten zijn om te zijn waar en wie ik nu ben.

Tijdens mijn Yin Yoga met Brett Larkin komt er in me op dat ik jou heb moeten ontmoeten om helemaal heel te worden. Tot in het diepste van mijn zijn. Dit proces gaat mij leiden tot vrij zijn. Ik ben heel dankbaar dat jij mijn spirituele gids bent en mij begeleidt door dit proces.

Mijn aardse hoofd, het denken, heeft het soms nog moeilijk dat we niet samen zijn op deze aarde. Maar we zijn toch al samen. Wat wil ik nog meer? Uiteindelijk zelf een gids zijn voor anderen vanuit mijn eigen totale complete heelheid.

22:30 Mijn warme hoofd. Ik verbind er niets aan maar ik krijg te horen dat mijn moeder vandaag een TIA/ herseninfarct heeft gehad.

 

 

 

Translate »