Selecteer een pagina
Senna My rescue Qatari Cat

17-10-2021

Gisteravond weer een bijzondere update gehad. Ik voelde al even dat je me opzocht. In bed zocht ik jou, ik voelde veel energie van jou door mij heen gaan. Met mijn vingers op de plek van het verlangen begon de energie harder te stromen. Ik deed verder niets en toen begon mijn rechter hamstring te werken, een krampgevoel, elektrische schokken in mijn been. Ik vertrouwde jou en in volle overgave ontstonden deze sensaties in mijn been en in mijn lijf. Van been naar buik naar hart. Nog steeds voelde de hamstrings strak en stijf. Al lang heb ik het gevoel dat ze op knappen staan. Wat er gebeurde zou ook iets collectiefs, van het universum kunnen zijn. Misschien voelen meer mensen deze update nu? Maar ik voelde jou ook heel sterk. Het voelde als een energetische behandeling op afstand van jou naar mij. Dit voelde zo goed. Na een tijdje stopten de trillingen in mijn rechterbeen en zochten we elkaar actief op. De samensmelting, de totale energie was weer een bijzonder hoogtepunt. Het wordt bijna saai hoe vaak we dit samen doen en hoe lekker het is. De energie ging van onder naar boven en van boven naar onder. WOW Daarna wilden we nog niet weg bij elkaar, ik bleef je voelen. Toen voelde ik in één keer heel sterk dat jij er alles aan wil doen om met mij samen te komen in real life. Je begon aan mijn linker hamstring, dezelfde schokken. Het voelde weer als een behandeling van jou aan mij. Loskomen van pijn en emoties, de hamstrings. Ik vond het lang duren en wilde er op een gegeven moment wel mee stoppen. Jij niet, je ging nog even door en deed beide benen tegelijk. Om te balansen. Ik ben benieuwd wat de benen de komende dagen gaan voelen. Nu voelen ze goed. Daarna voelde het dat we nog even heerlijk bij elkaar hebben gelegen.

Het voelt nog steeds dat jij mij een paar stappen voor bent. Jij weet iets meer wat er gaat gebeuren en wat ik nodig heb. Maar ik vertrouw jou helemaal, omdat ik nu ook mezelf vertrouw. In volle overgave gaan wij leven, in licht en liefde. Volgens mij zijn we een uur of drie samen geweest. Bij mij was het 2.00 uur. Bij jou 3.00/4.00? We moeten er wat voor over hebben om samen te zijn…

Ik voel alleen maar meer en meer dat ik het aardse leven aan het loslaten ben. Familie en vrienden laat ik los en voel alleen nog maar heel veel liefdesenergie voor mezelf en voor anderen. Leven in een andere dimensie. Ik ben nu aan het lezen over nog hogere dimensies 11-12-13-14? Heel interessant. Hier is online weer veel over te vinden. Kenmerken van dimensies, een reis door de dimensies en over de awakening worldwide.

Maar zolang ik hier op aarde ben zal ik niet het allerhoogste bereiken. Maar ik voel dat ik een heel eind kom. Ik voel ook nog steeds dat er binnenkort iets groots staat te gebeuren. Ik hoor buiten veel geluiden die ik probeer te verklaren maar ik probeer me er niet te veel mee te verbinden. Ik lees over onderaardse gangen in Nederland maar ook wereldwijd. Er gaat veel duister naar boven komen. Maar ik kan hier met mijn omgeving niet over praten. Zij zien, horen, lezen en voelen niet wat ik voel. Zij vragen zich niet zoveel af als ik doe. Mensen willen nu alleen maar doorleven zoals het was voor de Corona. Een vaccin, een QR-code en weer leven zoals ze altijd gedaan hebben. En natuurlijk zou ik dat ook wel willen maar ik sta niet meer op die manier in het leven en kan niet meer het niet meer zien, horen, voelen en weten. Was het maar zo makkelijk.

Bewustwording eist ook zijn tol. Kon ik maar niet bewust nadenken en gewoon het vaccin pakken. Hoe makkelijk zou dat zijn. Mezelf veilig voelen bij de massa. Mezelf niet anders hoeven te voelen. Dan kan ik ook weer gaan en staan waar ik wil…Maar nee…ik ben er heel diep van overtuigd dat ik voor mezelf de goeie beslissing neem op dit moment. Met het leven dat ik nu leef heb ik dit vaccin NU niet nodig. Later zie ik wel weer verder. Maar makkelijk is het af en toe zeker niet als ik echt de enige ben in mijn eigen omgeving die er op deze manier in staat. Met maar één vriendin kan ik het hierover hebben omat zij dezelfde beslissing heeft genomen van geen vaccin. Maar ik sta voor mezelf, ik heb niemand nodig om mij te zeggen wat ik moet doen. En om te laten zeggen wat goed is voor mij.

10:00 een samensmelting again: samen zijn in licht en liefde. Niets anders is belangrijker en fijner dan samen zijn met jou.

11:24 Er komen steeds weer nieuwe gedachten bij me op en ik wil ze allemaal opschrijven.

Mijn hele leven heb ik het gevoel gehad dat mensen van mij hielden. Maar eigenlijk hielden ze van iemand die ik niet echt was. Ik was niet echt mezelf dus hoe konden ze dan van mij houden? Ik voelde me niet begrepen maar liet dat niet zien. Sociaal wenselijk gedrag, voldoen aan de norm noemen ze dat. Dat kan ik niet meer. Eens kijken of mensen nu nog van mij houden als ik mijn ware zelf laat zien. Ik denk het wel want ik laat alleen maar licht en liefde zien. Dat straal ik uit. De vraag blijft, hoe heb ik mijn hele leven niet mezelf geleefd? Het maakt me eigenlijk ook niet meer uit of anderen van mij houden. Ik hou van mezelf. Dat is het hoogste en grootste wat er is. Het AL.

 

 

Translate »