Selecteer een pagina
Fietstocht Santiago de Compostela

16-10-2021

Lesbische liefde. Ik heb net de netflix serie gekeken de L Word. Over de Lesbische liefde. Ik heb het woord lesbisch altijd een vervelend woord gevonden. Ik voel daar niets bij. Het is gewoon liefde. Liefde voor jezelf en liefde voor een ander mens.  L-Word: Licht en Liefde: Light and Love. Lesbisch voelt voor mij weer als zo’n hokje waar je ingeduwd wordt. Ik ben verliefd geworden op een vrouw, maar het voelt niet goed voor mij om te zeggen dat ik lesbisch ben. En toch ziet de wereld mij vanaf nu op deze manier. Het zij zo.

Vannacht was ik erg misselijk en had een gevoel van overgeven. Het was iets fysieks maar er kwam niets uit. Ik weet het niet, maar ik hoorde in huis nog iemand die daar last van had. Dat denk ik gehoord te hebben. Was het dan wel van mij?

De vraag komt op: “Ga ik wel of niet mijn dagboek online zetten?”

Ik ben nog steeds bezig om online uit te zoeken hoe je zelf een website kunt maken met WordPress, Divi, een domeinnaam en een hostingpakket. En hoe je dit allemaal moet combineren. Maar ik voel steeds meer dat ik wil beginnen.

Mijn reis delen, Sharing my Journey.

De reis naar mezelf, de reis naar binnen. Ik wil in mijn paradijs leven. Deze aarde is geen paradijs voor mij, maar ik wil wel mijn eigen paradijs creëren. Licht en liefde zijn en dit delen, mijn woord en energie delen. En op deze manier helen, dat hoeft niet vast in één huis te zijn. Mijn huis, mijn tempel, dat ben ik zelf. Ik kan dit alleen en ik kijk wel of mijn tweelingziel meegaat op dit pad. Maar dat is niet nodig. Ik straal zelf die liefde en dat licht al uit, dit wordt alleen maar verdubbeld als we met z’n tweeën zijn. Zoveel liefde tussen twee mensen. Misschien raken mensen wel verblind? Wij gaan heel veel licht en liefde uitstralen door zoveel liefde voor onszelf en voor elkaar. Het paradijs op aarde creëren. De hemel naar de aarde halen, dat kan, dat voel ik en heb ik al gevoeld. Hoe mooi is dat.

Ik weet niet wanneer en waar deze reis eindigt, maar dat is het mooie, deze reis is NU.

Tijdens mijn wandeling in Mariendaal komen er allemaal gedachten bij me op die ik de vrije loop kan laten. Dat is zo heerlijk van wandelen. Door de jaren en eeuwen heen hebben heel veel mensen hier gelopen en hun gedachten vrij gelaten in dit bos. Wat hebben die bomen al veel opgevangen en ook weer losgelaten.

Wel of geen blog op een website? Het antwoord zal niet van de bomen komen, maar toch vanuit mezelf.

Mijn praten en schrijven over seks en orgasmes zal voor mensen misschien lastig zijn. Of is het toch nog gewoon mijn eigen ding? Heb ik het zelf altijd lastig gevonden en durf ik er nu vrijer over te praten? Terwijl de mens een seksueel wezen is. Waarom is het dan toch zo lastig om hier over te praten of hier mee om te gaan? Vooral als ik eraan denk dat mijn kinderen dit gaan lezen…en hun vrienden…

Tegelijkertijd zie ik zoveel series en films langskomen die gekeken worden en die vol zitten met “vrijen en neuken”. Dat is dan heel normaal. Maar als je moeder daar over gaat schrijven is dat natuurlijk wel genant. Maar dit is toch wel de twijfel om te gaan starten. Ik wil echt vanuit het diepst van mijn ziel schrijven en niets meer achterhouden. Geen geheimen meer voor mezelf. Loslaten wat andere mensen daarvan kunnen gaan denken.

Katten en honden mensen. Over een hond kun je de baas spelen…die luistert naar jou. Een kat laat zich niets zeggen. Katten pas qua karakter dan ook meer bij mij. Een hond is trouw aan jou…maar een kat is zichzelf.

Regelmatig gaan mijn gedachten terug naar mijn 6 maanden reis door Azië (Thailand-Maleisië-Singapore-Srilanka-India-Nepal) in 1990-1991 en aan mijn fietstocht van 6 weken naar Santiago de Compostela in Spanje vanuit Nederland.

‘s Morgens opstaan, je huisje (rugzak/fietstassen) bij je en niet weten waar je ’s avonds weer zult slapen. Dat is voor mij de mooiste manier van reizen. Vrijheid en niets plannen. Dat zou ik wel weer willen. Onderweg geld verdienen als moderne digital nomad met mijn blog en website.

Ik droom, visualiseer en affirmeer verder. De basisspullen bij me hebben, internetverbinding en GO! Onderweg behandelen op afstand?

Ik wil een kleinere footprint gaan zetten op deze aarde, kleiner leven. Maar daardoor voor mezelf een groter en een rijker leven.

 

 

Translate »