Selecteer een pagina
Arnhem Mariendaal

15-10-2021

Het was al even geleden. Maar ik heb gisteravond weer een fysieke update gekregen. Hele onrustige benen. Ik kreeg ze niet stil. Ik voelde dat dit echt iets van het universum was. Ik kon er niets aan doen. Ook rond mijn hart gebeurde van alles. Het was allemaal heel onrustig. Vanochtend voel ik mijn hartstreek en mijn hamstrings. Het lijkt of die op springen staan. Dat voel ik al een tijdje maar dat gaat heel langzaam. Ik blijf oefenen en Yoga doen voor deze stijve hamstrings. Als ik meer dan 50 jaar lang al mijn emoties, mijn diepste zijn heb vastgezet, kan het natuurlijk ook niet dat dat met een dag, een jaar weer helemaal soepel is. Stapje voor stapje en heel veel geduld, maar ik moet er wel aan blijven werken. Het gaat niet vanzelf.

???…Ik kijk op mijn telefoon en zie de tijd 8:11. Ik blijf even kijken want bij 11 denk ik aan jou. Het blijft 8:11 en ik vind het raar dat hij niet overspringt. Als ik blijf kijken zie ik na een tijdje dat hij overspringt naar 8:13…Hoe dan? Hij heeft 8:12 gewoon overgeslagen. Soms moet je niet alles willen begrijpen, maar het is wel bijzonder…

 

Translate »