Selecteer een pagina
Arnhem Zypendaal

12-10-2021

Ik heb vannacht lang wakker gelegen. De gedachte kwam in me op om mijn dagboek in een blog te gaan verwerken en deze op mijn website te gaan zetten. Deze website moet alleen nog wel even gemaakt worden. Ik ben mijn dagboek gaan teruglezen en vraag me dan af of iemand hierop zit te wachten om mijn verhaal te lezen. Mijn onzekerheid komt hier naar boven. Maar ik denk dat ik het toch ga doen. Al help ik er maar één of twee mensen mee. En als ik zelf teruglees is het ook nog een stukje verwerking. Door het alleen maar te lezen kan er misschien iets duidelijk worden. Het heeft mij ook heel erg geholpen om verhalen en kennis op te doen via internet. Dus waarschijnlijk gaat dit wel gebeuren. Dit kan ik ook doen als ik onderweg ben. Misschien kan ik de website ook gaan gebruiken om behandelingen te gaan geven? Stapje voor stapje. Maar met een blog zou ik misschien wel mensen kunnen gaan bereiken en op deze manier ook al mijn energie door kunnen geven. Dicht bij mezelf blijven en vandaaruit mijn hart gaan volgen. Ik krijg het meteen warm als ik dit schrijf en word enthousiast. Dit had ik een jaar geleden niet gedacht. En wie weet wat er nog meer op mijn pad gaat komen.

Translate »