Selecteer een pagina
Australia Eyre Peninsula

11-10-2021

Het grote plaatje. De QR-code. Het gaat al lang niet meer om het virus. Gaat het vaccin alleen naar niet bewuste mensen die het grote plan, het goddelijke plan van het universum niet zien? Laten mensen dit vaccin opleggen en denken ze niet na over de gevolgen? Kan er straks met een druk op een knop iets veranderen? Met een QR-code ben je overal te controleren en hebben mensen dit niet in de gaten? Wordt dit alleen maar meer dan dat we nu al gevolgd worden? Geloven mensen echt alles wat gezegd wordt en wat ze wordt opgelegd? Ze volgen de regels en hoeven dan zelf niet meer na te denken? Ik voel dat veel ongezonde gevaccineerden het nog heel zwaar gaan krijgen. Hoe valt dit nog allemaal te verklaren? Ik mag een supermarkt in, alles aanraken maar ik mag geen kop koffie ergens drinken? Er wordt vanuit regeringen heel veel druk uitgeoefend om zoveel mogelijk mensen het vaccin te laten nemen. Veel werknemers krijgen het zwaar als ze geen code kunnen laten zien…Ze zijn niet meer welkom op de werkvloer…

Waar is het licht en de liefde? Daar gaat het uiteindelijk om. Er is steeds meer een tweedeling en ook ik heb het zwaar met momenten. Ik ben er klaar mee. Ik ben de enige in mijn omgeving van familie en vrienden die geen vaccin heeft genomen. Daar sta ik nog steeds helemaal achter, heel diep van binnen voel ik dat het niet klopt, maar ik sta daar wel alleen in. Eigenlijk is dat al mijn hele leven. Anders denken, weten, voelen. Maar…nu heb ik jou. Jij bent mijn engel. Wij zijn engelen. Licht en liefde, maar het gaat niet alleen om ons. Het gaat om het grotere geheel. Ik vertrouw op het universum en op mezelf. Maar dit neemt niet weg dat het op deze aarde af en toe knap lastig is. America first…heeft voor mij ineens een andere betekenis gekregen…Gaat het daar beginnen? Er staat heel veel te gebeuren, kunnen mensen dit aan? Met veel licht en liefde zullen we het straks moeten gaan doen.

De aarde wordt naar een hoger plan getild, de energie gaat omhoog. Niet meer leven vanuit angst, hoe mooi zou dat zijn? Maar gaan alle mensen mee in dit grote plan? Veel mensen zullen dit niet aankunnen. Kan iedereen zoveel licht en liefde aan? En daarmee omgaan? Ikzelf kan niet wachten. Laat het maar gebeuren. Ik word nu toch al voor gek verklaard en zie de dingen verkeerd. Het maakt me niet meer uit.

Ik leef mijn eigen waarheid. Deze waarheid ligt niet op deze aarde, tussen deze mensen die nu hier leven. Kunnen we als mensheid wel zo doorgaan? En willen we de waarheid wel zien? Wordt er wel goed omgegaan met moeder aarde? Hebben we respect voor haar? Hebben we wel genoeg respect voor onszelf? Daar begint alles. Respect voor jezelf, terug naar de bron en leven vanuit die bron. In licht en liefde. Ik krijg steeds vaker, heel sterk, visioenen door. Ik probeer ze op te schrijven om ze voor mezelf te kunnen verklaren. Anderen snappen dit niet. Maar dat maakt me niet meer uit.

Wij zijn gisteravond in energie bij elkaar geweest. Die Kundalini-energie is zo prachtig en de hemel op aarde. Laat die hemel maar naar deze aarde komen. Ik ben er klaar voor. Dit is het mooiste en fijnste wat er is. In liefde samen komen. Maar ik voel heel diep dat het niet alleen om ons gaat. Wij zijn sterrenzaad, verbonden met de zon, de maan en de sterren. En met moeder aarde. Zouden wij op moeder aarde fysiek samen komen? Onze ziel is nu al een jaar samen en heel blij. Die wordt alleen maar blijer en vrijer. Maar wat moet er nog meer allemaal gebeuren? Er komt zoveel kracht in mij naar boven en ik stroom over van liefde. Die liefde wil ik kwijt en delen. Ik ga voor mezelf een website bouwen. Misschien mijn blog met mijn dagboek daarop delen? Mensen gaan behandelen? Ik voel dat mijn generatie niet open staat om behandeld te worden. Of in ieder geval de meeste mensen om mij heen in mijn aardse leven. Ik voel dat mensen willen blijven leven zoals ze gewend zijn te leven. “Het zal mijn tijd wel duren”. Ik wil me graag richten op de jeugd. Die moeten in licht en liefde open blijven staan. Maar wat weet jij nog meer dat ik niet weet? Daar ben ik wel benieuwd naar. Tegelijkertijd maakt het me ook niet uit, ik leer nog iedere dag. Van jou en van mezelf. Alleen ZIJN in Liefde.

Er zijn regelmatig grote meditaties. Een platvorm dat ik volg geeft vaak de tijd wanneer dat gebeurt. Gisteravond rond 20.22 uur was dat aangekondigd. Ik doe niet mee met deze massale meditaties. Ik doe dit op mijn eigen momenten. “Ik laat niemand meer zeggen wat ik moet doen…” Toch heb ik het gisteravond gevoeld in mijn buik en kreeg het rond 20.30 uur heel erg warm. Ik heb het laten zijn. Was dit van mij of kwam dit toch door deze massale meditatie? Het was wel bijzonder. Ik voel het allemaal. Ik sta 24-7 aan. Mijn energie staat 24-7 aan.

9:59

Het vrouwelijk orgasme, zelfliefde, de hemel op aarde. De pijn in de buik van veel vrouwen wereldwijd kunnen geheeld worden met een liefdesorgasme. Ik voelde de pijn in de buiken van andere vrouwen. Ik stuurde het orgasme via mijn buik naar anderen. Zo voelde het voor mij. Als vrouwen meer eigen liefde zouden zijn, zelfliefde zijn, kunnen ze hun eigen pijn, hun eigen buik helen. Zijn wie ze zijn. De hemel op aarde. Hoe simpel kan het zijn. Een orgasme uit liefde, een orgasme in liefde. Maak het groter dan jezelf. Dan heel je niet alleen jezelf, maar ook anderen. Hoe mooi zou dat voor de heling van de wereld zijn? Ook mannen kunnen hier een rol gaan spelen. Bezig zijn met het orgasme van een vrouw. Niet alleen de man hoeft in liefde klaar te komen. Ook de vrouw. Samen. Het gaat niet alleen om de daad. Maar ook de liefde tussen vrouw-vrouw, man-man of welke vorm dan ook…Alles vanuit zelfliefde. Van mens tot mens. Het orgasme als helingskracht. Liefde.

 

 

 

 

 

Translate »