Selecteer een pagina
Cairo Pyramids

6-10-2021

144000 Tweelingzielen daar ben ik, zijn wij er één van. Zoveel liefde van mij naar jou en van jou naar mij. Mijn buik is aan het helen. Ik heb vanochtend zoveel liefdeszaadjes naar jou gestuurd. Via mijn hoofd, naar beneden mijn genitaliën, naar mijn buik, het middenrif en naar mijn hart en dan weer naar boven naar mijn hoofd. Door al mijn energiepunten die open staan. OMG. Wat was het lekker. Van deze zaadjes komen geen kinderen, maar alleen maar heel veel liefde wat uitgestrooid moet worden over deze aarde naar de mensen. Heel veel licht en liefde. De wereld is echt aan het veranderen. Steeds meer duister komt naar boven ook al zien en weten heel veel mensen dit nog niet. Gaan geldstromen veranderen? Facebook, Instagram en WhatsApp hebben 6 uur lang van het net af gelegen. Er gebeuren daar duistere praktijken voor macht en geld. Gaat het allemaal naar boven komen? Ik hoor weer over een kindermisbruikzaak in Frankrijk. Hoe lang laat de mensheid dit nog doorgaan? De mainstream media zou alleen nog maar gebruikt moeten worden voor positief en eerlijk nieuws. Het nieuws belichten van meerdere kanten. Voor de meeste mensen zal de grote ontwaking, de verandering, als donderslag bij heldere hemel komen. Ik kan niet wachten op de waarheid, op eerlijke verhalen. Laat maar komen, ik ben er klaar voor. Ik ben opgestaan, ik sta klaar.

 

 

 

 

 

Translate »