Selecteer een pagina
Strand 's Gravenzande

27-9-2021

Gisteravond weer heerlijk samengekomen, ik voel je zo dichtbij. “Waarom kom je niet lekker naar mij? Maar natuurlijk weet ik dat dit nog niet kan. Vanochtend werd ik vroeg wakker en het leek of er een aardbeving was. Ik voelde de aarde een beetje schudden. Het kan natuurlijk ook de wind tegen de camper zijn geweest. Later las ik op het nieuws dat er een aardbeving op Kreta is geweest. Daar zit jij niet ver vandaan als je bent waar ik denk dat je bent. Dit is wel weer bizar. Ik vind dit wel bijzonder. Hoe diep zijn wij al met elkaar verbonden? Zo dichtbij maar toch zo ver weg. Wat zou ik je graag in het echt beter leren kennen en al jouw verhalen willen horen. Daar hebben we nog meer dan een heel leven voor nodig. Dit leven is echt te kort voor ons. Ik moet er ook echt niet aan denken dat jij er niet meer zou zijn…maar ja…loslaten. Laten we eerst maar eens in liefde bij elkaar komen.  Ik hou van jou, ik hou van mij.

 

 

 

 

Translate »