Selecteer een pagina
Camping Wassenaar

22-9-2021

Het is koud, ik sta op een koude plek. Overdag is de zon nog wel heerlijk, maar de zomer is voorbij. Deze kou is niets voor mij, ik wil naar de warmte. Ik zie op tegen de winter, die kou. Maar ik wil niet meer opzien tegen de winter.

Ik ga werken aan mijn toekomst. Ik wil voor mezelf gaan beginnen. Ik wil mensen gaan behandelen met mijn energie, mijn helende energie doorgeven, helen door delen. Aanmelden bij Kamer van Koophandel? Een website maken? En het belangrijkste, gaan beginnen. In het klein.

Daarnaast wil ik alleen zijn en op mijn zelf gekozen momenten mensen ontmoeten. Leven in een Tiny huis op wielen en vandaaruit werken? Mensen ontmoeten bij mij en mensen opzoeken vanuit mijn eigen huisje.

Starten, bewegen en een begin gaan maken, stap voor stap.

Ik heb hier in Den Haag vrienden ontmoet en dat was heel fijn. Maar ik voel dat ik meer wil en me nuttig wil gaan maken. Mensen wil gaan helpen. Ik zie, hoor, ruik, voel en weet dit nu nog meer na al mijn ontmoetingen. Ik ben nodig.

“Ik zorg heel goed voor mezelf, maar ik wil er ook zijn voor jou”

Ik heb heel veel zin om te gaan starten. Stap voor stap. Werken vanuit mijn eigen mobiele home, hoe mooi zou dat zijn? Ik voel me nu zeker genoeg om verder te gaan. Niet meteen groot denken, maar beginnen bij mijn gevoel.

Wat voelt goed om de volgende stap te zetten? Heel dichtbij mezelf blijven.

 

 

 

 

Translate »