Selecteer een pagina
Hoek van Holland strand

26-9-2021

Wat een Liefde. Gisteravond in slaap gevallen met jou heel dicht bij mij. Vanochtend twee keer samen heerlijk, puur, diep samengekomen. Wat een genot. Wat zou ik jou toch graag bij me hebben. Samen op pad. Ik voel je nu nog, zo lekker, zo lief, zo mooi. Dit is het leven dat ik wil, samen op pad zijn in Liefde. Liefde delen met elkaar en anderen. Ik kan niet wachten, maar ik moet wachten. Geduld. Dat heb ik, maar ik zou zo graag meer in de liefde willen, met jou, bij jou, in jou, met mij, met jou, in mij, met mij, bij mij, in mij.

Ik lees net: “Als je bezig bent met anderen helen, je onbewust zelf nog niet geheeld bent.” Moet ik dan al wel dit energetische pad op om te gaan magnetiseren? Of is er toch nog iets anders wat ik wil gaan doen?

 

 

 

 

Translate »