Selecteer een pagina
Malediven

6-9-2021

Vandaag zijn D. en ik 15 jaar getrouwd. 06-09-06 was voor mij een hele mooie datum om te trouwen. Het was een hele mooie zonnige dag die we in Nijmegen gevierd hebben samen met onze naaste familie voordat wij naar Brunei vertrokken. Op verschillende locaties hadden we lunch, borrel en diner nadat we elkaar het Ja-woord hadden gegeven in het Stadhuis van Nijmegen. Hoewel ik niet zoveel meer voel bij het instituut huwelijk, kijk ik wel terug op hele mooie jaren die we samen hebben gedeeld en geleefd. Dat neemt niemand ons meer af.

Maar nu wil ik vooruit, nieuwe herinneringen maken. Ik moet mijn eigen plan gaan trekken en echt mijn hart gaan volgen. Gisteravond laat voelde ik je in mijn buik. Ik wilde niet actief reageren en was benieuwd wat er zou gebeuren. De Kundalini energie kwam op gang en uiteindelijk ben ik bij je gekomen en hebben we elkaar liefgehad. Het was heerlijk samen en ik kreeg het gevoel dat je wilde zeggen: “Twijfel je nu echt nog dat ik niet van je hou?” We gingen door voor een tweede keer. OMG wat ben je toch lekker. Wat hou ik van jou. Ik voelde dat je zei, of ik kreeg iets in mijn gedachten, dat mijn hart nog verder open moet en dat we dan pas echt samen gaan zijn. Nu nog niet. Ook mijn linker grote teen voelde ik.

Ik wil alleen nog maar in liefde bij je komen. Daarna laat ik je weer in liefde los. Maar geen moment ben jij uit mijn lijf en mijn gedachten. 24-7

Ook D. moet ik in liefde loslaten om verder te kunnen. Ik kan nooit bij jou komen als ik nog bij D. ben. Maar ik weet niet hoe. Ik laat het universum nu maar zijn werk doen.

Mijn leven op de rit krijgen en me gaan richten op mijn helende energie. Ik ga uitzoeken hoe ik dat ga aanpakken.

 

 

 

 

 

Translate »