Selecteer een pagina
Ameland Nes 'mooie' chemtrail

5-9-2021

Chemtrails in de lucht op Ameland. Wat een slecht gevoel krijg ik hierbij. Is dit weermanipulatie? Geloven we allemaal dat dit goed is? Komen er chemische middelen naar beneden? Wat doet dit met een lichaam? Ineens zijn er meer wolken? Ik heb veel vraagtekens hierbij. Maar ik probeer me er niet mee te verbinden en laat het maar weer los.

Vannacht heb ik lang wakker gelegen. Ik voelde de energie vanuit de camper die heel dicht naast mij stond. Ik vraag me af wat er met de vrouw aan de hand is. Ik voel heel sterk mijn buik. Is het mijn buik? Vanochtend was de camper vertrokken. Ik had van tevoren bewust mijn camper met het slaapgedeelte zo neergezet dat ik daar de meeste afstand had van de camper naast mij. Maar blijkbaar was dit nog te dichtbij. Ik ben blij dat ze weg zijn want ik voelde zware energie.

Ik blijf nu bij mijn eigen energie, ik voel me goed en de zware energie is weg. Ik moet echt loskomen van de energie van alles en iedereen. Ik ga me verdiepen hoe ik mijn eigen energiebedrijf kan starten. Waar begin ik? Ik wil alleen maar positieve energie doorgeven. Positieve helende energie.

Maar die chemtrails…daar krijg ik toch wel weer even pijn van in mijn buik. Ik kan het nog niet helemaal loslaten.

 

 

 

 

Translate »