Selecteer een pagina
Corniche Qatar

25-12-2021

Feest van het Licht en ik voel me zwaar. Gister een zware dag, veel verdriet, diep verdriet. Ik voel veel angst in mijn naaste omgeving. Angst voor een virus. Als ongevaccineerde voel ik dat er ook angst is voor mij. Ik wil dit niet meer voelen en dan maar wegblijven bij anderen. Ik ben nu onvoorwaardelijke pure liefde en leef niet meer in angst en wil dat ook niet meer voelen van anderen. Ik heb te lang in vorige heksenlevens geleefd en niet mogen zijn wie ik was. Dat gaat niet meer gebeuren. Ik wil wegblijven bij de angst en zal dan weer alleen zijn. Maar wat ben ik graag alleen. Ik wil echt geen last meer hebben van anderen.

Ik voel echt dat ik anders in het leven ben komen te staan dan mijn naaste omgeving. Maar het is goed en ok. Maar mijn pijn is toch dat ik een keus heb gemaakt die niet door de massa is gemaakt. Als je meeloopt met de massa is het goed. Maar ik wil vrijheid zonder dat anderen mij van alles opleggen. Ik kan hier niet meer in mee. Maar dat betekent voor nu dat ik zonder vaccin en code nergens meer naar toe kan. Er gebeurt heel veel wereldwijd wat niet klopt. Ik wil daar niet meer aan mee doen. Licht en liefde ook al voel ik mezelf diep verdrietig en misschien wat negatief. Maar Licht en Liefde is de enige oplossing. Dit mag massaal over de aarde uitgestrooid worden. Heel veel. Daar wil ik wel aan meewerken.

Translate »