Selecteer een pagina
Bolsius kaarsen

22-12-2021

Ik volg geen regulier nieuws meer maar voel ook dat ik het alternatieve nieuws niet meer wil volgen. Daar zijn ook weer veel volgers die volgen en geloven wat de andere kant zegt. Uiteindelijk moet je het zelf doen en kan niemand zeggen wat jij moet doen. Vrij zijn en vrij leven. Als er vanuit een alternatief kanaal wordt gezegd dat er massaal op dezelfde tijd met heel veel mensen gemediteerd gaat worden roept dat bij mij meteen weerstand op. Volgen en laten zeggen wat jij op een bepaalde tijd moet doen. Nooit meer. Ik bepaal zelf wanneer ik mediteer op een tijdstip wanneer ik dat wil. Ik brand een kaars op een tijd dat ik dat wil. En dat is goed. Maar ook dit voelt weer veilig voor mensen. Ergens bijhoren. Ik hoor nergens bij. Ik bepaal mijn eigen leven. Dat voelt alleen. Alleen zijn. Maar alleen zijn voelt ook steeds beter en goed. Ik probeer jou ook weer meer los te laten. Ik wil van niemand last hebben. Ook niet van jou. Maar als ik dan heel diep ga voelen, voel ik dat ik helemaal geen last heb van jou. Maar toch wil ik je gaan loslaten. Maar ik weet dat wij nooit meer los van elkaar kunnen zijn.

 

 

Translate »