Selecteer een pagina
Australia Eyre Peninsula

21-12-2021

Vanochtend werd ik wakker met een tranend rechteroog. Vanuit het niets want ik ben niet ziek of verkouden. Gisteravond was er geen fijne energie. Ik krijg niet uit mijn hoofd dat jij niet eerlijk tegen mij bent geweest. Dit zijn woorden en is ego maar het is wel mijn gevoel. Ik ben eerlijk naar anderen maar nu ook goudeerlijk naar mezelf. Ik wil alleen nog maar eerlijke mensen om me heen. De waarheid. Maar wat is jouw waarheid? Laat de waarheid maar naar buiten komen. Ik kan wel van alles invullen, maar ik heb geen idee wie jij echt bent. Ik ken alleen je ziel. Wie ben jij op deze aarde, in dit aardse leven? Mijn ogen prikken en willen de waarheid zien. Ik denk en voel dat ik het vooral met mijn eigen eerlijkheid en waarheid moet doen. Alleen word ik nu niet geloofd als ik mijn eigen eerlijke verhaal vertel. Als straks de waarheid naar buiten komt zal ik dan weer niet geloofd worden? Maar ik ben master over mijn eigen energie. Dit is mijn lot, dit is mijn missie. Het is een zware missie, maar wel een mooie missie. Maar wel alleen. Dat is niet fijn. Ik wil helemaal niet alleen zijn maar word hier nu wel toe gedwongen. Toch ben ik ook heel graag alleen met mezelf. Het is alleen niet fijn om niet geloofd te worden. Ik geloof, ik vertrouw alleen nog maar mezelf. Ik zal dit kruis zelf moeten dragen.

 

 

 

Translate »