Selecteer een pagina
UAE Hatta dam

19-12-2021

Volle maan en een feestje in ons huis met jongeren. De energie van de jongeren is voor mij ook echt goed voelbaar. Ik heb weinig geslapen, het was een kort nachtje. Ik heb jou opgezocht en we zijn lang samen geweest. Maar al deze energie in ons huis is wel erg veel voor mijn eigen energie. Het lijkt of ik zelf een kater heb. Alcohol is sowieso iets waar ik over na denk. Heb ik dit nog wel nodig om me goed te voelen? Betekent dit alles ook dat ik eigenlijk meer alleen moet zijn en rust om me heen moet hebben om mijn energie te clearen?

‘We have to distance ourselves from others’. Moet ik dan alle aardse geneugten gaan loslaten? Zo kom ik wel echt als een ‘buitenaardse’ buiten deze aarde te staan. Ik leef fysiek op deze aarde, maar deze aarde past mij niet meer. Deze energie past niet meer bij mij maar ik zal er wel mee om moeten leren gaan. Want ik denk dat ik hier nog wel een tijdje ben. Dus ik zal op zoek moeten naar balans tussen boven en beneden.  Maar dat ik een ander leven inschuif is heel duidelijk. Dit is een leven met jou aan mijn zij. Nu al boven maar ik hoop ook ooit beneden. Samen komen, samen zijn. Het is nu nog steeds een geheim en ik wil niet meer in mijn eigen geheim leven. Het gaat een keer naar buiten komen. Ik wil mijn waarheid leven. Ik wil nog gelukkiger leven.

 

 

 

Translate »