Selecteer een pagina
Dubai Al Qudra

18-12-2021

Ik voel de energie veranderen, van mezelf en van de aarde. Het is zacht en warme energie. Het is heel stil in mij. Het is heel stil buiten. De oude wereld, de nieuwe wereld. Oude energie, nieuwe energie. Oude wereld is angst, nieuwe wereld is licht en liefde. Dit gevoel wordt alleen maar sterker. De energie op de aarde gaat alleen maar nog meer stijgen. Ik leef mijn leven en laat me niet meer zeggen wat ik moet doen. Ik voel jou ook even niet, heel ver weg. Het lijkt of je opgelost bent. Het voelt een beetje vreemd. Voel jij nu hetzelfde? Of is er toch een hogere macht die dit proces op gang heeft gebracht? Gaan we elkaar nu loslaten? Ik ben een zelfstandig, voelend en wetend wezen. Een lichtwezen, ik voel me bijna doorzichtig. Alleen zien anderen alleen maar een fysiek lichaam als ze mij zien. Anderen zien niet aan mij dat ik van binnen anders, veranderd ben. Maar dat geeft niet, ik weet en voel en dat is fijn. Op naar de nieuwe wereld. Ik lees veel over deze verandering en ben wel heel benieuwd hoe dit er uit gaat zien voor de wereld als er zoveel mensen achterblijven in de oude wereld. Mensen die blijven leven in angst. Maar er gaan steeds meer mensen naar hoger bewustzijn en dat verandert de energie op de aarde. Dat is mooi. Licht en liefde zal er zijn. Een mooie wereld voor iedereen.

Wat is het toch heerlijk om mijn gedachten op papier te schrijven. Mijn gedachten van me afschrijven zodat ze loskomen van mijn gevoel. Ik word er rustig van. Schrijven is fijn en goed.

Er gebeurde iets bijzonders in een droom. Iemand raakte mij aan en daardoor ging mijn hart even uit mijn lichaam. Het werd er even uitgetrokken en daarna er weer terug in geduwd. Ik moest daarna heel erg huilen van blijdschap. Dit was zo bijzonder. Het voelt nu of ik me met name op kinderen en jongeren moet gaan richten. Mijn hart geven aan jongeren. Dit is wat ik al langer weet, maar nu ook heel sterk voel. Zo mooi en bijzonder om dit in een droom door te krijgen. Mijn hart voelt nu losser. De jeugd leest en schrijft niet meer. Gaat dit ooit nog terug komen?

Ik voel dat ik op een andere tijdlijn ben gekomen. Het oude testament, het nieuwe testament. Heeft dit hele proces ook iets met de bijbel te maken? Oude tijd, nieuwe tijd. Ik vind het heel bijzonder om in deze tijd te mogen leven en dit heel bewust mee te mogen maken.

 

 

Translate »