Selecteer een pagina
Fietsvakantie Veluwe

15-12-2021

Waarom kan alternatieve geneeskunde niet meer invloed hebben op de reguliere medische wetenschap? Waarom kan dit niet meer samengaan? Samen bekijken en de mens zien als een holistisch wezen. Maar het feit dat ik hier nu zo naar kijk heeft te maken met dat ik jou heb ontmoet. Zelf heb ik ook mijn hele leven aan symptoombestrijding gedaan. Ik ben zelf een lange weg gegaan om nu te zijn waar ik ben. Door heel goed naar mijn eigen lichaam te luisteren. Ik ben blij dat ik zelf nu verlost ben van al mijn fysieke klachten. Dit voelt echt als een verlossing. De weg van het licht.

Fit zijn en gezond zijn, zijn niet hetzelfde. Als je fit bent hoef je niet gezond te zijn. Gezondheid zal op alle vlakken moeten zijn, fysiek, mentaal, psychisch. Dan ben je gezond. Fit zijn is alleen fysiek?

Mijn gedachtegang is niet te volgen voor veel mensen. Maar ik wil ook mijn mond niet meer houden als ik vind dat ik iets moet zeggen. Ik ben echt anders in het leven komen te staan. Maar op deze verandering zitten niet veel mensen meer te wachten. Ik ben er blij mee.

Voor mij is het onverklaarbare, verklaarbaar geworden. Er gebeuren nu veel onverklaarbare dingen die ik wel kan verklaren, terwijl ik dat vroeger niet kon. Ik dacht dat iedereen zag wat ik zag. Ik zie nu echt wel dat dit niet zo is. Maar ik kan en wil er niet te veel over praten omdat anderen dit niet snappen. Inzoomen op foto’s en dat er dan in werkelijkheid ook iets gebeurt. Maar veel mensen spreken over ‘gewoon’ toeval. Maar toeval bestaat niet. Te veel zien, horen, ruiken, voelen en weten. Helemaal openstaan. Dit gaat alleen nog maar mooier worden. Voor mij, maar ook voor anderen. Ik kom nog niet veel mensen op mijn pad tegen die er hetzelfde instaan.

Ik heb geen last meer van mezelf en wil ook geen last meer hebben van anderen. Ik heb te veel last gehad van mezelf en daardoor ook van anderen. Maar ik kan anderen nergens de schuld van geven van iets dat in mezelf zit. Mezelf de schuld geven daar word ik ook niet beter van. Dan is het dus tijd om mezelf te helen. Ik heb mijn lessen geleerd van anderen maar anderen kunnen nooit de reden zijn dat ik me niet goed voel. Als ik last heb van anderen, heb ik last van mezelf. Alles wat ik zeg over anderen, zeg ik over mezelf.

 

 

Translate »