Selecteer een pagina
Strandwacht Domburg

14-12-2021

Gisteravond voelde ik dat jij mij opzocht. Ik heb het laten gebeuren en me overgegeven. Het voelde heel goed. Het leek of je mij overal aanraakte, mijn hele lijf kronkelde en voelde van buik naar hart goed. Ik dacht alleen maar WTF. Bij mij is het 23:30-00:30. Bij jou 2-3 uur later? Wat ben jij midden in de nacht met mij bezig? Is het toch iets of iemand anders en ben jij dit niet? Maar ik zou niet weten wie dit dan wel zou moeten zijn. Het heeft een hele tijd geduurd en het leek er even op dat er een orgasme zou zijn zonder dat ik mezelf aanraak. Maar die kwam er niet, wel het gevoel ernaartoe. En dat duurde heel lang en konden we heel lang vasthouden. Toen ik vanochtend wakker werd voelde ik het nog een beetje en stond van boven al meteen weer open.

Maar gisteravond was er ook een hele tijd een verlichtingsgevoel. Ik voelde mijn armen heel erg licht en voelde ze niet meer heel bewust. Het voelde als veel licht wat boven mij hing en mij aanraakte. Tintelingen over mijn hele lijf. Licht en verlichting. Het gaat maar door. Dit ben ik toch niet alleen? Dit zijn echt niet alleen mijn gedachten. Dit was echt een gevoel van buitenaf, bij mij naar binnen. Diep vanbinnen. Opengaan, nog meer licht toelaten om nog meer licht te kunnen schijnen. Hoe leg ik dit toch uit aan mijn omgeving? Dit gaat niet. Dit is echt niet te snappen als je het niet zelf meemaakt.

 

Translate »