Selecteer een pagina
Mirah

13-12-2021

Ik voel heel diep dat ik gestuurd word door een externe kracht. Is dat het universum? Het is in ieder geval iets, welke naam het ook heeft. Het gaat niet meer alleen om mij maar om iets veel groters. Na het intense verdriet van afgelopen dagen voel ik me weer een stapje verder naar vrijheid. Weer wat lichter. Ik voel dat ik vaker alleen wil zijn en niet meer alles wil horen en zien wat er op deze aarde gebeurt.

Ik wil meer lezen over de Arcturians. Ik ga minder mezelf laten horen maar meer proberen te zijn zonder woorden. Luisteren naar anderen. Maar daar weer afstand van kunnen nemen. Deze aardse dingen raken me steeds minder. Deze aardse problemen horen niet bij mij, zijn niet van mij. Daar neem ik afstand van en dat voelt goed. Ik voel me meer alleen bij anderen dan dat ik me alleen voel bij mezelf. Dat wil ik graag zo houden.

“We have to distance ourselves from others”

 

 

Translate »