Selecteer een pagina
Petten strand

10-12-2021

Een tijdje geleden kreeg ik door dat het geen jaren meer gaat duren. Maar wat gaat er geen jaren meer duren? Gaat het over ons? Of over iets anders in mijn omgeving? Of over de situatie in de wereld? We zullen zien. Ik blijf ervan genieten dat ik goed slaap tegenwoordig. Als ik al wakker word, slaap ik daarna gewoon weer verder. Ik heb echt andere tijden gekend. Gisteravond zag ik heel veel wit licht, een lichte wolk die boven mij was. Ik voelde jou daarin. Ik hou hele gesprekken met jou maar stelde ook een vraag. “Voel jij mij nu?” Na een tijdje voelde ik van alles in mijn lijf. Ik lag in eerste instantie alleen maar stil maar daarna begon mijn lijf te bewegen. Ben ik dit zelf? Of ben jij dit? Ik weet het niet. Maar dat ik me goed voelde was het belangrijkste en daar gaat het om. Ik voel dit soort momenten steeds vaker. Als ik me niet bezig hou met de buitenwereld worden deze momenten alleen maar meer en mooier. Hoe leg je dit uit aan de mensen om je heen? Dat gaat niet meer. Ik wil niet meer niet gesnapt en niet begrepen worden. En dat voelt goed voor mij. Als ik ga denken, komen er andere dingen binnen dan wanneer ik voel. “Ik denk dat wij niet bij elkaar gaan komen”…”hoe dan en wanneer?” Maar als ik voel, voel en weet ik dat wij bij elkaar gaan komen. En eigenlijk al samen zijn. Maar dan kan ik niet over tijd praten. Divine timing. Ik ben er niet meer mee bezig wanneer dat dan zal zijn. Dat is denken/ego. Ik leef mijn leven nu en ik ben steeds meer blij met mijn leven. Mijn website vordert en ik word blij om er mee bezig te mogen zijn. Dat is het allerbelangrijkste. Het levert mij nog steeds geen geld op, maar ik word er wel blij van.

Wordt geld niet te veel overgewaardeerd? Ik weet echt wel dat ik het nodig hebt, maar word ik er altijd blij van? Ik ga alleen nog maar dingen doen waar ik blij van word. Het zou fijn zijn als daar straks geld bij komt kijken. Ik heb mijn hele leven veel dingen gedaan zonder dat ik daarvoor betaald werd. Dan word je minder gewaardeerd vanuit onze maatschappij dan dat je veel geld verdient. Wat is het dan een rare wereld eigenlijk. Voor mij in ieder geval. Hoeveel mensen die veel geld verdienen zijn echt blij en gelukkig met hun leven? Ook hierin is balans belangrijk.

 

 

Translate »