Selecteer een pagina
Mirah mijn lichtwezen

6-12-2021

Ik ben vroeg wakker en mijn energie staat dan ook vroeg open. De dag begon weer lekker met jou. Ik visualisereerde jou en voelde jouw handen op mijn lijf. Wat een genot. Ik voelde het door mijn hele lijf. Het blijft heel bijzonder want ik doe het allemaal zelf. Maar wel met jouw ziel bij mij, dus mijn ziel bij mezelf. Ik voel me met de dag lichter worden. Door jouw/mijn liefde.

Zijn wij Lichtwezens?

Ik voel dat ik me vaker moet terugtrekken uit de aardse wereld omdat ik iedereen zijn leven gun en vooral niet negatief wil gaan doen door opmerkingen te maken over dingen die op tv langskomen en die steeds verder van mij af komen te staan. Waar ik me niet verbonden meer mee voel.

Gisteren tijdens mijn wandeling in het bos komt er een opmerking van een minister naar boven. “We weten je te vinden, we weten je postcode, we weten je adres”. Hoewel ik het een gevaarlijke uitspraak vind, trek ik me er niets van aan. Iedereen weet toch al alles van iedereen? Is dit een loze uitspraak vanuit angst? Maar ik denk wel dat mensen die hem geloven dit een hele fijne uitspraak vinden om te horen. Want hoeveel gevaccineerden willen de ongevaccineerden ook gevaccineerd zien? Is dit massahypnose? Ik weet dat ik dit niet mag zeggen want dan doe ik aan samenzwering en komplotdenken. Maar is het niet precies andersom? Zijn alle gevaccineerden onderdeel van een komplot? Het is gewoon een vraag? Mag ik die stellen?

Ik ga door naar een nieuwe wereld die niet geregeerd wordt door angst en angst op laten leggen. Mijn kracht wordt alleen maar sterker. Ik voel me alleen maar meer gesterkt door al deze gebeurtenissen waar mensen de massa volgen en zich alle regels laten opleggen. Ik hou me alleen aan regels waar ik me goed bij voel.

Ik vertrouw mijn gevoel. Niemand kan mijn gevoel voelen. Niemand gaat mij nog zeggen dat ik me zelf niet meer mag voelen zoals ik ben en wat ik voel. NIEMAND. Alleen maar vanuit verbinding in Licht en Liefde. Dat is het enige wat telt om een menswaardig leven te leven. Gezond eten, gezond drinken, gezond bewegen, gezond denken, gezond voelen.

Mijn nieuwe leven, mijn nieuwe wereld die gaat er komen. Iedereen mag mee op mijn pad zonder angst. Ik vind het belangrijk om vanaf nu te leven vanuit eerlijkheid, waarheid en kwaliteit in alles wat ik doe en onderneem. Mijn licht staat vol aan.

Daarnaast geloof ik ook niet meer in één liefde voor één iemand. Ik voel en wil meer liefdes in mijn leven. Ik wil nooit meer terug naar één vaste relatie. Maar hoe verklaar ik een tweelingziel relatie dan? Maar ik wil open blijven staan voor allerlei vormen van liefde. Ik geloof voor mezelf niet meer in één liefde…Terwijl ik dit opschrijf verbaas ik mezelf…Ik geloof wel in die ene grote liefde ♥ Maar omdat ik zelfliefde ben, kan ik allerlei vormen van liefde om mij heen verdragen. Ik voel geen jaloezie meer. Ik gun iedereen liefde. Maar liefde is geen bezit. En dat mag het ook NOOIT worden. Liefde is veel groter, veel allesomvattender geworden voor mij. Ik vertrouw op de liefde, ik geloof in de liefde. Liefde is het mooiste wat er is. Maar het maakt het leven hier op aarde wel ingewikkeld. Maar ik heb de aardse liefde al losgekoppeld. Het is meer, het is al er is. Liefdes komen en gaan in ieders leven. De ware liefde ben ik zelf.

Dat zeggen mensen, dat lees ik, maar ik voel nu ook dat dit helemaal waar is. Niemand anders kan méér liefde aan mij geven dan ikzelf. Ik leef mijn eigen waarheid, ik hou van mezelf. Vanuit die liefde kan ik alle liefde geven aan anderen.

 

 

Translate »