Selecteer een pagina
Cappuccino & Pepernoten

5-12-2021

Ben ik hypocriet als ik geen vaccin neem? En zie ik de wereld dan alleen maar als slecht? Ik vraag me echt af waarom vanuit de medische wereld de mens zo lang als mogelijk in leven gehouden moet worden. Gezond of niet. We worden alleen maar steeds ouder. Is dit de wereld waar we naar toe gaan? Niet gezond en vol pillen en vaccinaties oud worden? Wil de mens dit? Is het niet belangrijker om ernaar te streven dat we gezond langer in leven blijven? Zou de wereld er dan mooier uitzien en zouden dit ook minder kosten zijn voor de gezondheidszorg?

Bij mezelf voel ik heel diep van binnen dat ik geen chemische middelen in mijn natuurlijke lichaam meer wil. Maar anderen denken daar anders over. En dat mag. Maar dit is voor mij de oude wereld waar ik me niet meer mee verbonden voel. Ik wil door naar een nieuwe wereld. Vrij van pijn, vrij van machten die voor mij alles bepalen en denken dat ze het goed doen voor mij. Want wordt de mens daar op lange termijn beter van? Of word de mens daardoor steeds afhankelijker? Dit heeft eeuwenlang zo gewerkt, maar steeds meer mensen doorzien nu dit systeem. Ieder mens heeft een zielsplan en maakt hier eigen keuzes in. Het blijft altijd een eigen keus en vrije wil.

Gisteravond Sinterklaas gevierd met z’n zessen. Het voelde goed en fijn om zo samen te zijn en gezelligheid te delen in Liefde.

9:30

Het was weer een mooie en warme samensmelting nadat we even niet samen waren geweest. Ik wil mijn leven niet meer door jou laten bepalen maar het is onvermijdelijk dat we onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We hoeven alleen niet meer bewust de hele dag met elkaar bezig te zijn. Al voel ik je wel de hele dag. Maar ik leef mijn eigen leven. Ik voel nog steeds dat ik een aardse en een spirituele partner heb. Maar mijn gevoel gaat steeds meer naar spiritueel en er ontstaat afstand naar het aardse op alle fronten. In relaties en het leven zelf. Alleen nog maar licht en liefde. Dat gevoel vasthouden is een kunst op zich maar lukt me steeds beter. Ik kan nog wel geraakt worden door woorden, opmerkingen maar het lukt steeds beter om ook dit los te laten.

Bij elkaar zijn met Kerst? Vorig jaar heb ik jou een gedachte gestuurd dat ik zou willen dat we dit jaar met Kerst bij elkaar zouden zijn. Ik kreeg toen heel sterk door dat dat niet dit jaar zou gaan gebeuren. En dat klopt. Jij wist dat en ik weet dat nu ook. Jij wist veel meer. Maar ik weet nu ook heel veel. Op dit moment is voor ons het enige om af en toe samen te komen in hogere regionen. Voor de rest ben jij toch wel de hele dag bij mij. Alleen ziet en weet niemand dit in mijn omgeving. Ik word toch voor gek verklaard als ik het vertel. Dus dat doe ik niet meer. Het is goed dat jij en ik dit weten en voelen. Dit is AL er is.

 

 

Translate »