Selecteer een pagina
Dubai Desert Rose

7-12-2021

Gisteravond in bed werd er gewerkt aan mijn hart. Ik voelde in mijn linkerborst een prik alsof er een naald zachtjes richting mijn hart ging. Dit duurde een tijdje en het was niet een heel vervelend gevoel. Het voelde of het hart groter werd. Daarnaast werd mijn linkerbeen geactiveerd. Van mijn linker grote teen naar boven richting mijn hart. Tintelingen, huiveringen en trillingen. Geef jij mij een behandeling of is dit van het universum? Ik had er over gelezen dat er iets met het hart zou gebeuren. Het is wel bijzonder dat dit dan ook gebeurt.

Ik snap nu wel waarom ik mezelf mijn hele leven heb aangepast en gewoon heb geleefd volgens de norm. Ik wilde niet anders zijn. Maar ik snap nu dat ik echt anders ben. Maar ik voel me nu alleen maar krachtiger worden.

“Waarom doen mensen zo moeilijk over het nemen van een vaccin?” hoor ik om me heen. Dit raakt me maar het glijdt ook meteen weer van me af. Ik wil graag gezond leven voor mezelf en dat pakt niemand mij meer af. Ik kan niet meer de massa volgen. Dat zit heel diep. Weten en voelen. Ik ben heel blij dat ik mezelf recht in de spiegel aan kan kijken. Ik heb mezelf nog nooit zo goed gevoeld. Dat wil ik graag vasthouden. Ik voel dat ik stapje voor stapje beweeg naar een andere tijdslijn.  Dit is een hele bijzondere tijd waar ik steeds meer van geniet. Voor mij komt er een nieuwe tijd, een nieuwe wereld. De storm om mij heen raast door maar ik zit niet meer in het oog van de storm. Ik zie heel veel licht. Gaan er veel mensen achterblijven in deze storm? Maar het is voor ieder mens een keus om zelf uit deze storm in de wereld te stappen. Als ik jou bezoek ben ik uit de storm en in de zon, in het licht.

 

 

Translate »