Selecteer een pagina
Wandelen in Arnhem

1-12-2021

Het is voor anderen niet te snappen wat er met mij en jou gebeurt. Ik ben er wel klaar mee om het iedere keer maar weer te moeten uitleggen Het is een weten voor mij dat dit echt is en echt gebeurt. Het is geen fantasie.

Verscheurd door liefde?

Ik moet kiezen maar ik wil niet kiezen. Ik wil jullie allebei in mijn leven. Maar hoe kun je het je aardse partner uitleggen wat er tussen ons gebeurt? Wij zijn spiritueel zo sterk met elkaar verbonden. Maar ik wil meer. Ook fysiek wil ik jou in mijn leven. Wat zou ik graag een klein aards teken van jou ontvangen. Of is dat te veel gevraagd? Ik weet dat we fysiek nu echt niet bij elkaar kunnen zijn. 24-7 hoeft niet alleen maar fysiek te zijn. Jij bent al 24-7 in mijn leven, wij zijn al onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dit is intuïtief weten en dit zal nooit meer veranderen. Jij gaat nooit meer uit mijn leven. Als ik dan zo’n sterke helende energie heb, dan stuur ik jou nu een bericht door. “Laat iets van je horen, zodat we ook aards contact kunnen hebben”. Maar ik weet dat jij dit niet gaat doen, maar waarom niet? Dit zijn allemaal ego gedachten, aardse gedachten. Onze ziel geeft andere antwoorden. Onze ziel weet dat wij nu nog niet bij elkaar kunnen zijn.Vertrouwen hebben. Onze ziel is al wel 24-7 bij elkaar in licht en liefde.

Op alle manieren zijn wij via social media gedisconnected. Heel plotseling zie ik via een kanaal iets langskomen van jou…Is dit dan het aardse berichtje?

 

Translate »