Selecteer een pagina
Qatar Inland Sea

30-11-2021

6:06

Ik weet dat het jouw verjaardag is.

54 = 9 / 57 = 12 ; 9+3= 11

Ik voel steeds meer balans tussen hemel en aarde. Maar het blijft moeilijk voor te stellen dat jij opnieuw in mijn aardse leven gaat verschijnen. Ik voel nu wel dat ik weer even heel graag echt alleen zou willen zijn. Ik kan niet de hele dag bij anderen zijn. Maar als mantelzorger voel ik ook dat ik er moet zijn. En dat is goed.

Er is licht en er gaat nog veel meer licht komen. Liefde is er al, overal. In mij en om mij heen wil ik dat alleen nog maar meer gaan voelen. Maar dat is niet altijd makkelijk. Ik voel me wel afgesloten van de buitenwereld maar vind het ook wel prima. Ik heb graag mensen om me heen, maar alleen als ik dat zelf bepaal en ik weg kan gaan als ik wil. Maar ik wil alleen nog maar positieve vibes.

 

Translate »