Selecteer een pagina
Dubai Al Qudra cycle track

28-11-2021

Ik ben blij dat ik niemand nodig heb om gelukkig te zijn. Maar dit is natuurlijk wel met de wetenschap dat jij er bent en jij er altijd voor mij zult zijn. Tot in de eeuwigheid. Altijd en eeuwig. Ondanks dat ik me goed voel heb ik moeite om me tijdens deze pandemie in de buitenwereld te bewegen. Het hele wereld gebeuren, de mensen drukken enorm op mij. Hoeveel ik me ook probeer terug te trekken. Toch moet ik ook dit gaan loslaten en balans zien te vinden. Ik kan die buitenwereld niet veranderen. Alleen ik kan mezelf gelukkig maken. Ik krijg het warm als ik eraan denk hoe onze toekomst eruit zal kunnen gaan zien. Dit staat al lang op mijn netvlies. Ik voel en weet dit maar hou het voor mezelf. Ik fantaseer en visualiseer hierover. Sterk denken aan onze toekomst in licht en liefde. Met naast ons heel veel mensen die mee willen op ons pad. Maar het gaat om ons samenkomen. Dat is werken aan mezelf om uiteindelijk bij jou te kunnen zijn. Mijn gevoel en intuïtie veel naar jou laten gaan maar het ook weer in liefde los kunnen laten. Het gaat uiteindelijk om mezelf. Er gaat niemand meer zeggen hoe ik moet leven en ik wil alle negativiteit uit mijn leven bannen. Dat is klaar. Ik wil alleen nog maar positiviteit, licht en liefde.

Er was heel veel licht vanochtend, mijn hoofd was licht en bij jou. Samen komen, samensmelten. OMG. Onze ziel kwam samen, onze ziel kwam vrij vanochtend. Het was weer zo speciaal om samen te komen. Jouw ziel, mijn ziel, onze ziel. Het voelde echt als één ziel, zo bijzonder. Het voelde heel heftig en echt als een zielsorgasme, los van mijn lichaam. Ik voel licht en ben licht en wil dit heel graag vasthouden nu. Ook kwamen er heel diepe tranen naar buiten. Wat ben ik blij met jou. Dit zou iedereen mee moeten kunnen maken en zou ik heel veel mensen gunnen.

Ik hou van jou.

 

Translate »