Selecteer een pagina
Azië Bananenbloem

24-11-2021

Op dit moment kunnen we alleen maar spiritueel en seksueel samen zijn. Een aards leven zit er voorlopig niet in. Gisteravond was het weer heerlijk samen komen en samen zijn. Ik hou me vast aan die momenten met jou samen. Overdag leef ik mijn aardse leven met D. en de meiden. En dat is ook een goed en fijn leven. Maar hoe graag ik jou ook bij dit leven wil hebben, ik weet dat dat (nu) niet kan.

Ik leef in het nu en ben blij met wie ik ben en wat ik doe op dit moment. Ik mis je wel heel erg om bij je te zijn en te delen. Maar we delen genoeg samen. Eigenlijk deel ik met jou meer dan dat ik ooit met iemand anders zal delen. Dit gaat nooit met iemand anders meer gebeuren tijdens dit leven. Ik kan open gaan staan voor een andere vrouw en een nieuwe relatie beginnen. Maar daar zal ik NOOIT vinden wat ik met jou deel. Dus het is voor NU goed zoals het NU is. Jij en ik, wij samen, in liefde en licht.

 

 

 

Translate »