Selecteer een pagina
Egypte Hiërogliefen

25-11-2021

Ik ga vanaf nu proberen geen nieuws meer te volgen. Ik wil alleen nog maar mezelf volgen. Ik ben benieuwd of dit lukt. Dit zal betekenen dat ik mezelf meer terug ga trekken uit de wereld. Mezelf buiten de maatschappij ga zetten. Dat is toch al hoe ik het voel dus wat maakt het uit? Toch voelt het niet helemaal ok, want ik zou wel contact willen met mensen die op dezelfde manier in het leven staan. Dat heb ik nu niet in mijn omgeving en daardoor voel ik me nog steeds alleen in dit proces. Het ontwikkelen van mijn website maakt me blij en is leuk. Daar heb ik niemand voor nodig. Ik blijf het nog wel lastig vinden om mijn dagboek echt online te gaan zetten. Het voelt heel kwetsbaar maar ik ben ervan overtuigd dat ik het ga doen. Ik moet nog even een drempel over maar het komt goed.

Ik ben en heb een tweelingziel moet ik steeds voor mezelf blijven uitspreken omdat ik het nog steeds heel bijzonder vind dat het mij overkomt. Ik zou af en toe echt willen dat het niet was gebeurd. Maar ik wil ook niet denken aan alle fysieke klachten die ik gehad zou hebben. Want die zijn weg. Tweelingziel of niet. Ik blijf toch nog zoeken naar bevestiging maar heb dit eigenlijk helemaal niet meer nodig. Ik weet.

Star zijn in Corona tijd?

Ben ik star als ik mijn gevoel volg? Ik maak het mezelf wel moeilijk. Ik kom bijna nergens meer en dat maakt me ook niet blij. Ik hoop dat het echt snel voorbij is. Tot die tijd heb ik een klein leven wat zich voornamelijk thuis en binnen afspeelt. Dat maakt me heel verdrietig. Dat we hierin zijn terecht gekomen. Dat mensen zichzelf dit aan laten doen. Maar als ik mezelf dit niet aan wil doen en de massa wil volgen, doe ik mezelf ook iets aan. Maar door niet de massa te volgen doe ik mezelf ook iets aan. Het is veel makkelijker om de massa te volgen, dan voelt een mens zichzelf veiliger. Maar in het geval van Corona is het volgen van de massa in mijn ogen alleen maar schijnveiligheid. We zullen het met zijn allen nog even langer vol moeten houden. Maar het gaat nog heel zwaar worden. Ik wil licht en liefde maar voel dat niet zo sterk meer om me heen. Wel liefde, maar geen of weinig licht.

Leven vanuit angst, dat wil ik niet meer. Testen, prikken, mondkapjes, lockdown… De wereld wordt hier echt niet beter van. Mogen we dan echt niet meer ziek worden zonder dat te testen? Mogen we niet meer doodgaan?

Dit is het leven. Leven en dood.

Hier en nu, Leef NU, Leef.

 

 

 

Translate »