Selecteer een pagina
Arnhem Schaarsbergen

23-11-2021

Er komt weer wat door in mijn slaap. Geen vast adres? Maar losse plekken waar je kan zijn? Is dat het? Dit is een beetje onverklaarbaar voor mij.

Ik ben mezelf, ik heb een aardse partner en een spirituele partner. Ik wil het allebei maar weet niet of dit kan. Waarom kan dit niet? Ik hou van allebei. Maar een spirituele verbinding is de hoogste vorm van liefde waar alle andere vormen onder vallen. Natuurlijk weet ik wat de uitkomst gaat worden, maar ik vind dit toch een hele moeilijke stap in dit proces. Omdat ik me in het aardse leven steeds minder thuis voel, weet ik niet of dit vol te houden is. Toch moet ik het ook doen op deze aarde. Ik ben het allebei. Ik kan niet alleen maar zweven naar jou. Ik ben ook hier op deze aarde. Ik wil heel graag ook met jou samen zijn. Maar ik snap dat D. dit niet wil. Tijd en geduld.

 

 

Translate »