Selecteer een pagina
Feest van het licht

20-11-2021

4:44

Iedere ochtend ben ik rond dezelfde tijd wakker. Ik voel me warm en rond mijn 3e oog is er veel activiteit. Ik word wakker gemaakt. Maar waarom zo vroeg? Is dit het tijdsverschil van onze ziel? Dit is niet echt fijn, maar als het betekent dat we dan samen zijn is het goed. Gister was een vreemde dag. Ik voelde je heel ver weg, je was niet bij en met mij. Ik vond het prima, maar ik vraag me dan wel af wat je aan het doen bent.

Ik ruim op in ons huis en vraag me af of wij hier gaan samenkomen? Het voelt heel onwerkelijk als ik er echt aan denk dat jij in mijn leven gaat komen. Hoe zal dat gaan? Heb jij ook deze gedachten? Dat moet bijna wel als jij mijn tweelingziel bent. Zo makkelijk is het allemaal niet. Misschien moet onze ziel toch wel apart blijven? Maar dat voelt ook niet goed. Het is nog niet onze tijd. Ik ga lekker door met waar ik blij van word. Jij bent bij mij en ik ben bij jou, maar ik ben ook nog bij D. En dat voelt ook nog goed. Ik zou hier wel willen blijven wonen. Ik hou van jullie allebei maar van mezelf het meest. En omdat jij mijn ziel bent hou ik het meest van jou. Maar van D. hou ik ook heel veel en het bijzondere is dat dit ook wel sterker lijkt te worden. Maar of we dit in stand kunnen houden weet ik niet. Maar ik kies alleen nog maar voor mezelf.

4:44   5:44   7:44

Deze getallen heb ik vandaag al gezien. Er is veel te vinden op internet over dubbele getallen, engelengetallen. Dit is fijn om te lezen en kan een bevestiging zijn, maar toch zie ik het meer als “alleen even leuk om te lezen”. Ik hang mijn gevoel daar niet aan vast.

Ik heb steeds meer zelf het gevoel dat ik boven de aarde zweef, terwijl ik echt nog met beide voeten op de grond sta en het mainstream nieuws volg. Toch raakt het nieuws me steeds minder en ook heb ik afstand van de mensen die op aarde leven. Ik zie het van bovenaf wat mensen elkaar aan doen en wat ze zichzelf laten aandoen. Door te geloven wat ze opgelegd wordt van bovenaf. Ik vertrouw alleen nog maar mezelf. Ik vertrouw ook mensen niet meer die alleen maar hoger geplaatste personen vertrouwen en de regels volgen die hen worden opgelegd. Betekent dit dat ik het vertrouwen in de mensheid kwijt ben? Maar ik ben zelf ook mens? Mezelf vertrouw ik wel. Ik vraag me af of jij dit nu ook allemaal denkt en voelt. Daar zou ik echt benieuwd naar zijn.

Zielsverbinding. Wat voelt de ziel? Voelt een ziel? Denken en doen is niet voelen. Kun je op deze aarde leven als je alleen maar voelt? Ik voel dat dat wel lastig is. In ieder geval voor mij. Zit jij op dit moment ook te schrijven in je dagboek? Want ik voel nu heel sterk de behoefte om te schrijven. Als een ziel voelt zou jij dat nu ook moeten doen. Dit is zo leuk om mezelf mee bezig te houden. Spelen met je ziel en vragen stellen aan je eigen ziel. Maar mijn eigen ziel is ook jouw ziel. Jeetje…het is wat…

8:55

De dag begon toch mooier dan ik dacht met samen komen. Ik visualiseerde dat ik heel veel hartjes in een liefdespijl bij jou naar binnen schoot, van onderaf. OMG het was weer zo lekker samenkomen. Wat hou ik toch van jou. Nu kan mijn dag echt beginnen. Dan heb ik jou nog lekker bij me in mijn buik. En voel ik nog even lekker door.

Willen wij wel aards samenkomen? Dit is zo bijzonder.

 

 

Translate »