Selecteer een pagina
Red peppers

21-11-2021

Gisteravond toch wat paniek. Onverwacht een bloedneus nadat ik me bukte om een kaars aan te steken. De bloeding werd heftig en op de wc kwam het met name uit mijn mond. Dit staat natuurlijk in contact met de neus. Maar het leek of ik bloed overgaf. Het was zo ernstig dat we 112 gebeld hebben en de tip kregen wat te doen. Later zittend op de bank voelde ik me helemaal niet goed en licht in mijn hoofd worden. Mijn bloeddruk was in eerste instantie te laag en werd later weer normaal. Ik vraag me af of dit ook iets te maken heeft met het spirituele proces. Ik vond het een enge ervaring omdat de bloedneus zo heftig was. Na een redelijke slaap had ik vanochtend weer een bloedneus. Ik ga het even rustig aandoen en hoop dat het dan overgaat. Ik wil nu eigenlijk wel wegblijven bij een ziekenhuis.

Een tijdje terug heb ik ditzelfde gevoel van heel licht en raar voelen gehad en vraag me nu af of het toen iets met jou te maken heeft gehad? Maar ik laat deze gedachte maar weer los.

 

 

Translate »