Selecteer een pagina
Arnhem-Warnsborn

19-11-2021

4:44

Een nieuwe wereldorde? Een oorlog in strijd om de macht en het geld?  Ik hoef niet echt zelf iets te doen om te zien wat er mensen aangedaan wordt. Ik voel het wel en dat is genoeg. Ik kan het niet veranderen. Als alle regeringsleiders in hun eigen land eens zouden gaan zorgen voor hun eigen mensen, dan hoefden er niet zoveel mensen op de vlucht te zijn. Dan hoeven we niet al die schrijnende verhalen meer te horen. Verdeling van geld. Waarom gaat het meeste geld alleen maar naar de macht? Als mensen veilig in hun eigen land kunnen leven, dan hoeft er nergens om geld gebedeld te worden. Dat gebedel van geld wordt gehaald bij mensen die menselijk zijn en zelf vaak ook niet eens zoveel geld hebben. Waarom wordt dit geld niet gehaald bij de regeringen? Bij de machthebbers? Daar zit het geld! Er verdwijnt al jaren/eeuwen te veel in de zakken van degenen met macht. En dat wordt gezien door steeds meer mensen. Dit systeem moet om en dat gebeurt stapje voor stapje. Maar of ik dat nog ga meemaken? Misschien wel een klein stapje in de goede richting.

Ministerie van Buitenlandse Zaken: Ministers hoeven zich niet aan vaccinaties, QR-codes te houden? Zijn zij echt onschendbaar? Het virus waait vast langs hen heen…Wie gelooft dit nog?

Ik voel me vrij, licht en vol liefde, maar het is lastig om te zien wat mensen zich allemaal van bovenaf laten opleggen. Ik was heel vroeg wakker vanochtend. Het is volle maan. Ik voel iets maar kan het niet helemaal verklaren. Ga jij reizen, je verplaatsen? Ik laat het maar weer los. Als ik me bij iemand goed voel op dit moment, ben jij dat. En dus voel ik me goed bij mezelf. Ik ben zo blij met jou. Jij bent mijn rots in deze tijd, dus ben ik mijn eigen rots. Wat is onze ziel toch een bijzonder ding. Ongrijpbaar, onzichtbaar op aards niveau, maar voor mij heel erg voelbaar. Als mensen mij zien, zouden ze jou ook moeten zien omdat jij ook mij bent. Maar dat is niet zichtbaar, dus dan besta jij ook niet. Alleen voor mij besta jij. Meer dan wie en wat dan ook. Mijn kracht is jouw kracht. Alleen of samen, het is goed.

Hoe meer mensen zich van alles laten opleggen van buitenaf, hoe vrijer ik me voel. Hoe bizar dat ook klinkt omdat ik bijna nergens meer kom. Maar ik voel me alleen maar veiliger. Laat anderen maar lekker doorgaan, dan heb ik straks weer mijn vrijheid terug. Ik wil in alle vrijheid weer kunnen reizen, maar dat kan nu even niet. Ik heb nog steeds moeite met de wetenschap dat jij een vaccin hebt genomen. Maar ik weet niet wat ik in jouw situatie gedaan zou hebben. Ik hoef op dit moment niet naar het buitenland te reizen en heb geen QR-code nodig. Ik heb geduld en ben wel blij om nu in Nederland te zijn. Hoewel ik ook wel zie dat hier echt niet alles goed gaat. Maar ik mag nog steeds naar buiten zonder mondkapje (in het bos…) Wie gelooft er toch, of laat zich opleggen dat je buiten een mondkapje op moet…dat je dan veilig bent…Denken mensen dan echt dat dit goed is voor hun eigen gezondheid?

Ik begrijp de mensen echt niet meer en ga daar ook geen moeite meer voor doen. Andersom gebeurt dit ook niet. Ik leef mijn leven en ik voel me goed nu. Natuurlijk is het niet altijd makkelijk, maar wie had gezegd dat het leven makkelijk was? Maar je moet het leven wel leven! Iedere dag weer opnieuw. Pluk de dag. En in deze moeilijke tijden alleen maar meer. Morgen kan er niet meer zijn. Het is nu, ik ben nu.

Vanochtend kreeg ik spontaan een bloedneus en wist niet hoe dit kon ontstaan. Ik viel daarna in slaap en daar was jij. We kwamen samen en konden elkaar aanraken en dat deden we ook. Jij was een stuk jonger. De kinderen kwamen ook bij ons samen. Het was heel fijn en goed. Laat het maar gebeuren. Maar ik kan niet reizen en naar je toekomen. Kom jij naar mij? Ik weet het niet. Maar het was fijn om deze bewuste droom te hebben. We hoefden niet te veel te zeggen alleen maar zijn.

 

 

Translate »