Selecteer een pagina
Nederland

17-11-2021

Ik ben mijn hele leven niet eerlijk geweest naar mezelf en dan dus ook niet naar anderen? Mensen zagen mij en hielden van mij als iemand anders zijnde. Nu ben ik eerlijk naar mezelf en hou ik van mezelf en ook van anderen en laat me horen als mijn andere zelf. Maar dat willen mensen niet horen. Ik mag nu niet zijn wie en hoe ik me heel diep van binnen voel. Hoe kan D. dan van mij houden als ik ook niet eerlijk geweest ben naar hem? Wat is houden van als je als persoon zo verandert van binnen? Hou je dan ook nog van die ander? D. houdt van mij en dan dus ook van jou? Want jij bent mij. Als hij jou er niet bij wil, wat ik natuurlijk kan snappen, kan ik niet bij hem blijven. Want jij bent mij en komt ook bij mij. Kan hij ook van jou houden? Als hij van mijn ziel houdt, houdt hij dan ook van jou? Maar ik weet niet of dit kan. Dan moeten we andere beslissingen nemen. Ik ben wel benieuwd naar jouw situatie. Als we 24-7 bij elkaar willen zijn? Hoe doe jij dat en hoe doe ik dat? Ik zou soms ook best wel even terug willen naar het oude normaal. Maar dit proces is onomkeerbaar en er gaat wat veranderen. Bij jou, bij mij, stapje voor stapje.

Ik was weer vroeg wakker, dat tijdsverschil is niet echt lekker. Ben jij in Dubai? Dubai lijkt me op dit moment ook geen makkelijke omgeving om te zijn. Maar waar is het op dit moment wel makkelijk? Ik zou echt niet weten waar ik op dit moment het liefste zou willen zijn op deze wereld.

Het liefste ben ik bij jou en dat is geen plek op deze aardse wereld, maar een plek in het universum. Daar ontmoeten wij elkaar en ben ik op dit moment het gelukkigst. Zou de hemel naar de aarde kunnen komen? Ik heb geduld maar zal nog veel meer geduld moeten hebben.

Ik heb vanochtend gemediteerd en kwam in een trans door heel sterk te denken dat mijn ziel jou opzocht. Ik voel me dan lichter worden en voel mijn ziel boven jou zweven. Ik voel licht en voel minder van mijn eigen lichaam. Ik ben een beetje buiten mijn lichaam en een beetje nog in mijn bed. Dit voelt goed en voelt of ik even bij je ben. Dit begint allemaal met een gevoel bij mijn 3e oog. Ik ben daarna nog in slaap gevallen. Ik slaap de laatste tijd sowieso beter en langer door in de nacht. Dat is wel heerlijk om uitgerust te zijn. Want als ik wakker ben sta ik ook meteen aan. Dan gaat de energie stromen en voel ik sterke energie. Toen ik vanochtend vroeg om 5:00 voor de eerste keer wakker werd, had ik het heel warm en gaat dat gevoel door mijn buik wat ik nog steeds niet kan verklaren. Is dat van mij? Is dat van jou? Of het universum? Of collectieve energie? Daar ga ik nog wel achter komen. Maar als ik wakker word en mijn gedachten gaan meteen naar jou, zal het dan met jou te maken hebben?

 

 

 

 

Translate »