Selecteer een pagina
Laos

18-11-2021

Hoe kom je aan een ziel en wat is een ziel? Hoe kom je bij een ziel? Hoe kom je bij je eigen ziel? Als je verbinding maakt met je hart en buik, je intuïtie. Openstaan met al je energiepunten naar het universum. Dan kun je bij je ziel komen en zijn. Je hogere bewustzijn in een hogere dimensie. Geest en ziel. De ziel staat ‘los’ van je lichaam, maar is dat dan zweven? De ziel dwaalt rond in het universum en raakt vele andere zielen. Dat mijn ziel verbonden is met een andere persoon hier op aarde is niet meer te ontkennen. Hoe bijzonder is dat toch. Het is zo fijn om hierover na te denken. Hoeveel is je geest verbonden met je ziel? Is je geest je ziel? Je lichaam is niet je ziel. Dit is een omhulsel, je huis waar je goed voor moet zorgen om die ziel zich goed te laten voelen. Het is eigenlijk te bijzonder voor woorden en onbegrijpelijk dat er nog eenzelfde ziel van mij rondloopt op deze aarde. Ik kan dit allemaal opschrijven voor mezelf, maar de aardse mens snapt hier niet veel van. In ieder geval niet in mijn omgeving. Maar mijn ziel, jouw ziel wil steeds vaker alleen maar samen zijn. ’s Morgens voel ik mijn 3e oog al vroeg opengaan. Is dat het moment dat jij heel sterk aan mij denkt? Of dat je mediteert? Natuurlijk blijf ik vragen houden omdat nog steeds niet bewezen is dat dit echt allemaal waar is. Voor mij wel, maar er is geen bewijs en geen bevestiging. Maar het feit dat ik heel blij ben en me goed voel als ik aan jou denk en je voel is voor mij genoeg bewijs. Jij moet je ook zo voelen anders had dit nooit zo lang door kunnen gaan. Na een verliefdheid die niet beantwoord wordt heb je verdriet en pijn. Maar na een tijdje zakt dat en heb je het een plek gegeven. Maar als het gevoed wordt van twee kanten – één ziel, wordt het alleen maar sterker. Hoe kun je dan loslaten? Volledig loslaten? Dat kan dus echt niet. Het is alleen maar licht en liefde. Zou dit ook nog zijn als we elkaar in het echt ontmoeten? Ik denk het wel, ik voel van wel. Maar het zal een hele speciale ontmoeting zijn. Maar hoe dat zal gebeuren, staat nog niet op mijn netvlies. Daar kan ik alleen maar over fantaseren. Voor de rest is ons zielsverhaal geen fantasie. Dat is voelen, weten, visualiseren en affirmeren. Voor de rest alleen maar ZIJN.

 

 

 

 

 

Translate »