Selecteer een pagina
Brunei Panaga F4-27

16-11-2021

Ik voel dat ik alleen nog maar meer bij je wil zijn. Na een goeie nacht werd ik weer vroeg wakker. Mijn handen waren heel warm en heb deze op verschillende plekken op mijn lijf gelegd. Mijn hamstrings gingen helemaal gloeien. Daar zit het nog vast.

Maar als ik mezelf heel en met mijn handen op mezelf bezig ben voel ik jou. Uiteindelijk zaten we in elkaars energie en was het weer heerlijk samen komen. Ik probeer er echt niet meer aan te denken wanneer we in real life gaan samenkomen. Ook al is 2022 mogelijk. 222 is een tweelingzielengetal. Maar met alle ontwikkelingen in de wereld weet ik het even niet of dit gaat lukken. Als ik samen in licht aan je denk, voel ik me goed en dat houdt me nu op de been. Op alle energie van buitenaf zit ik niet meer te wachten. Ik ben vol van jou en heb je niet in real life nodig. Als dit dan betekent dat ik dan mijn verdere leven real life alleen zal moeten zijn, dan is dat zo.

Ik wil D. heel graag in mijn leven houden, maar ik weet niet of dit kan. We houden van elkaar, zijn graag bij elkaar, maar tijdens deze pandemie en alle regels daaromheen, zijn we meer lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Ik voel de muur alleen maar hoger worden. Ik voel ook dat ik mijn muur weer aan het opbouwen ben. Dat wil ik niet meer. Dan is het de vraag of ik hier moet blijven. Hoewel ik graag in dit huis samen/apart wil blijven wonen, weet ik niet of dit kan.

 

 

 

Translate »