Selecteer een pagina
Vaccinatie

14-11-2021

Samen zijn, samen komen. Dat is op dit moment het fijnste dat er is. Dan ben ik blij. Alleen met mezelf, alleen met jou. Deze buitenwereld past mij niet meer. Ik wil jou ♥ Maar door die buitenwereld kom ik het land niet uit, dus ik weet niet of ik bij jou kan komen. We zullen zien.

13:30

Zo verdrietig als je eigen kind je zielig vindt en dat je zielig doet als je niet voor het vaccin kiest. Ik ben de schuldige, dat raakt me heel diep. Ik ben eerder teruggegaan naar vorige levens en weet dat ik een heks ben geweest die opgehangen is geweest en op een brandstapel is geëindigd omdat ik niet mocht zijn wie ik was. Nu mag ik weer niet zijn wie ik ben en dat doet pijn en ik ga dus weer door een diepe laag verdriet. Het zal wel weer ergens goed voor zijn. Maar ik hou mijn rug recht, geen vaccin in mijn lijf. Dan maar het zwarte schaap. Maar ik doe niet meer mee met dit spel.

 

Translate »