Selecteer een pagina
Mondkapjes

8-11-2021

Wat een verdriet en wat een zware energie. De mondkapjes moeten weer op. De controle en macht worden weer opgevoerd. Mensen gaan weer terug in de angst. Ze denken veilig te zijn met hun vaccin en de QR-code. Het gaat over niets anders. Zien ze wat er werkelijk gebeurt? Ik voel zo veel zware energie en ben hier helemaal klaar mee. Ik wil niet meer zien dat het niet gezien wordt. Ik ben mijn hele leven nog nooit zo gezond geweest. Kan ik nu alleen nog maar gezond leven met een vaccin en de QR-code? Ik wil dit niet meer mijn gevoel van gezondheid laten bepalen. Als je dit allemaal wel hebt ben je dan gezond en goed bezig? Het spel is nog lang niet uitgespeeld. Het voelt zwaar dat dit nog heel lang gaat duren. Ik mag dus niet meer bepalen voor mezelf wat goed is voor mij? Ik vind dit heel gevaarlijk. Hier kan ik met mijn omgeving niet over praten omdat zij dit heel anders zien. Ik voel me hierover zo verdrietig. Ik voel me zo alleen hierin staan. Maar tegelijkertijd voel ik me zo sterk en ben ik nog nooit zo zeker geweest van mezelf. Ik hou me vast aan wat ik goed vind voor mezelf. Maar ik word toch gedwongen om af en toe keuzes te maken die niet goed voelen. Mondkapjes op doen in publieke ruimtes en wat als ik dat niet doe? Welk antwoord ga ik geven. Dat ik daarover moet nadenken geeft me geen fijn gevoel. Dat wil ik niet.

Ik voel me in deze wereld steeds minder thuis. Ik wil een andere wereld. Laten mensen zich echt alles van bovenaf opleggen waardoor ze niet meer zelf hoeven nadenken? Is het niet allemaal voor het grote geld en de macht van enkelen? Ik heb besloten om voor niemand mondkapjes meer te kopen. Áls ik er één nodig heb gebruik ik die van mezelf. Ik vind het echt heel triest dat we hier met z’n allen in zijn terecht gekomen. Ik weet dat er achter de schermen heel hard gewerkt wordt. Maar ik vraag me af of dit op korte termijn allemaal naar buiten gaat komen. Het gaat nog vele jaren duren voor dit alles stopt.

Maar ondertussen leef ik mijn eigen kleine leven met dingen die mij blij maken. Ik zou ook heel graag weer willen reizen, maar ik ben wel bang dat dit nog wel even gaat duren. Misschien kom ik Nederland niet eens meer uit. Dat maakt me triest, maar het is wat het is.

Ik heb en ben mezelf.

 

Translate »