Selecteer een pagina
Ede-Ginkelse Heide

10-11-2021

6:20

57 Weer een jaar erbij en nu volledig bewust en gezond. Hoe dankbaar.

Ik heb gister met D. gewandeld op de Ginkelse Heide. Het is fijn en mooi om dit samen te kunnen doen. Ik heb veel gepraat over hoe ik mijn plaatje en mijn toekomst zie en voel. En dat daar zeker nog plaats is voor hem. Maar dat is niet aan mij. Hij zal zijn eigen plaatje moeten invullen.

Vanochtend was ik weer vroeg wakker en voelde de wereld energie. Ik kan het specificeren per stad, land en werelddeel. Als ik als een adelaar boven de wereld zou vliegen, kan ik de energie van de aarde voelen. Landen en werelddelen waar de regimes totale controle hebben en alles bepalen voor hun bevolking voelt als hele zware energie. Landen waar mensen in meer vrijheid leven, daar voel ik meer licht.

Amerika: 50/50 licht/donker energie, daar gebeurt veel.

Canada: is donkerder aan het worden, voelt zwaarder.

Australië: voelt donker en zwaar, terwijl wij daar tijdens onze reizen heel veel licht gezien en gevoeld hebben. Wat is de rol van de regering?

Nieuw-Zeeland: Licht

Afrika: voelt licht, terwijl er veel donkers gebeurt.

Europa: donkere energie. Noord-Europa lichter dan Zuid-Europa. Rol van regeringen?

Azië: zware energie, China donker, grootmacht.

Midden-Oosten: voelt licht, veel duister maar welke rol speelt geloof?

Rusland: licht, rustig, stilte voor de storm energie?

Nederland: steeds zwaarder en donkerder, duister. Oost-Nederland lichter.

Ik voel dat er in steeds minder landen mensen zelf mogen nadenken en daardoor is er minder lichte energie. Het voelt zwaar dat mensen steeds minder persoonlijke vrijheid hebben. Ik kan daar niets aan veranderen, ik kan alleen zelf proberen in vrijheid te leven. Mijn eigen vrijheid te leven.

 

 

Translate »