Selecteer een pagina
Dokkum

9-11-2021

Het voelt zo niet goed. Ik wil ook weer reizen, maar ben bang dat dat nog heel lang gaat duren. De regeringen bepalen nu wat jij wel en niet mag. Door het vaccin en de QR-code kunnen zij zeggen wat jij wel en niet mag. Zo hebben ze de controle over jouw gezondheid. Je wordt geloofd op je code, ik word niet meer geloofd op mijn woord. Ik ben kerngezond, nog nooit zo gezond geweest, maar wordt niet geloofd en kan niet leven zoals ik wil leven. Met code mag je leven want dan ben je gezond? Hoe zijn we hier toch in terecht gekomen?

Toch dacht ik gister om toch maar het vaccin te zetten. Ik ben zo klaar met dit gedoe. Dan ga ik me maar weer laten zeggen wat goed is voor mij. Wat maakt het nog uit? Dan maar niet zoveel licht. Er is nog zoveel meer licht nodig om meer mensen te laten zien wat er werkelijk aan de hand is. Maar is dit dan aan mij? Maar als ik dan heel diep ga voelen, voelt dat vaccin zo niet goed. Ik voel zoveel weerstand. Want dit is niet de oplossing. Dat zal dan wel mijn zielsplan zijn. Maar soms denk ik wel…Fuck dat zielsplan. Maar al zou ik het vaccin laten zetten, dan lost het op dit moment nog niet veel op want we worden steeds verder beperkt in onze vrijheden door de regering. En de plekken waar mensen nu allemaal weer willen samenkomen, daar wil ik helemaal niet zijn. Maar dat je nu naar supermarkten weer een mondkapje op moet, voelt helemaal niet goed. Hoe kan het toch dat mensen hierin zijn gaan geloven terwijl er bewezen is dat ze helemaal niet beschermen? Maar misschien moet ik dat principe laten varen en die af en toe wel op doen en dan het spel maar mee te spelen. Anders maak ik het mezelf wel heel erg lastig want mijn wereld wordt steeds kleiner. Hoewel ik me daar wel lekker bij voel, is het toch niet altijd fijn.

Wat staat er nog meer in mijn zielsplan? Vrijheid van geest en ziel moet op deze manier wel heel zwaar bevochten worden. En toch voel ik me steeds vrijer. Eigenlijk word ik door alle regels heel erg beschermd want de kans dat ik het virus oploop is zo wel steeds kleiner. Maar dat de regering alle touwtjes, geld en macht in handen hebben, voelt zo niet goed.

Maar kan de wereld, kan de mens zonder een regering?

 

 

Translate »