Selecteer een pagina
Controle

29-4-2023

Hoe meer je controleert, hoe meer je verloren rondloopt hier op deze aarde. Hoe meer je loslaat, hoe vrijer je kunt zijn. Controle loslaten kun je leren. De les van loslaten en een vrij leven te leven. Dit kost tijd, maar het kan. Bewustwording is de eerste stap. Bewust worden dat je alles kunt loslaten waar je aan gehecht bent. Denken de controle te hebben over alles is een illusie. Het leven zelf valt niet te controleren. Dan kun je dit ook maar het beste loslaten en echt gaan leven. Geen enkele controle meer willen hebben, maakt je een vrij mens. Dit is allemaal denken dat je van je af kunt schudden zodat je alleen nog maar gaat voelen. Voelen met je hart en hier geen controle over hebben. Dit hart is er en voel je. Loslaten geeft de bevrijding. Zo kun je vrij leven op deze aarde.

Huis kopen en verkopen

Dit is een grote en zware beslissing in een mensenleven. Als je lang moet nadenken over een huis, is het niet jouw huis. Als een huis meteen goed voelt, kan het jouw huis zijn. Een huis koop je op gevoel.

Als ons huis straks verkocht is, hoef ik niet meer vóór dit huis te leven maar kan ik van dit huis leven. Dat is een fijn gevoel. Daar word ik blij van. Dit gevoel wil ik vasthouden. Vrijheid. Ik voel en ruik de vrijheid. Een huis voelt steeds meer als een last voor mij. Hoe ga ik hier mee verder. Wat wil ik dan wel. Hoe wil ik zelf wonen. Wat voelt goed. Dit is ook controle loslaten. Vertrouwen dat er iets op mijn pad gaat komen wat goed voelt. 

 

Translate »