Selecteer een pagina
Ogen

28-4-2023

Wat is er met mijn ogen. Al een aantal dagen zijn ze veel aan het knipperen en is er onrust als ik ze gesloten heb. Er zijn zonnevlammen. Wat doet dat met ogen. Ogen, de zielsverbinding naar binnen. Het licht dat nog meer naar binnen wil in mijn lichaam. Maar deze onrust op de ogen is niet fijn. Maar me bewust richten naar mijn ogen en vragen stellen aan mezelf wat dit zou kunnen zijn maakt dat ze al rustiger worden. Ik stuur met mijn ademhaling energie naar mijn ogen en probeer ze zo te verlichten en ze rustig te krijgen. Wat zien mijn ogen veel en wat gaan ze nog meer allemaal zien. Het licht blijft maar binnenkomen en vindt weer verder zijn plek in mijn lichaam voor nog meer verlichting.

Ik hoor veel mensen met oogklachten. Hoeveel licht kan en mag er door die ogen naar binnenkomen? Het licht om je te verlichten. Dat licht kan pijn doen als er vanbinnen wat te helen valt. Klachten aan ogen staan niet los van de rest van je lichaam. Het beste kun je deze klachten maar aankijken. Met je eigen ogen. Met hulp van het binnenkomende Licht.

Translate »