Selecteer een pagina
Kindspijn helen

27-4-2023

Als je de pijn, het verdriet en het trauma van je vader en je moeder kunt helen, kun je je eigen pijn helen. Deze pijn doorvoelen, een plek geven in jezelf geeft jezelf verlichting. Als je deze oude pijn heelt, heel je ook de pijn van volgende generaties. Je kinderen hoeven deze pijn niet meer te voelen. Als je kinderen deze pijn wel voelen zullen ze deze weer zelf moeten helen om ook voorgaande en komende generaties te helen. Pijn helen, stukje bij beetje om een lichter leven te leven.

Werken aan de liefde, werken aan zijn. Ik heb echt het mooiste werk en pad wat ik maar kan bedenken. Zo boven, zo beneden. Alles loopt door elkaar. Ik kan in deze twee werelden helemaal zijn. Heerlijk.

10:16 Overgave aan jou. Visualiseren is de kracht van licht en liefde. Overgave aan mezelf, met jou, voor mij, van jou. Voor ons aan elkaar. Licht. Liefde.

Translate »