Selecteer een pagina
Dieper mijn ziel in

23-4-2023

Verdriet. Pijn. Dit alles om weer een stukje op de ladder omhoog te gaan. Het was een bezoekje aan een diepere kamer van mijn ziel. Weten en voelen dat als ik voor mezelf kies, ik mijn naasten veel pijn en verdriet geef als ik ze verlaat. Dat is geen fijn gevoel. Dat doet pijn. En pijn is niet altijd fijn. Maar pijn is wel fijn als je weet dat je er weer van groeit. Groeipijn. Weten dat diepe tranen weer verder helen. Dit is niet alleen mijn pijn. Dit is ook jouw pijn. Dat voelde ik diep vanbinnen. Dat onze ziel deze pijn samen deelt en heelt. We delen niet alleen de mooie momenten. Maar ook onze pijn. Dat is fijn. Dat te voelen. Dat door deze pijn de ruis weer minder wordt en onze lijn alleen maar zuiverder. Dat voelde ik. Dat is overgave aan de grote kracht die we allemaal in ons hebben en die we allemaal zijn. Deze pijn is niet alleen van mij. Omdat ik mijn pijn met jou kan delen ben en voel ik me niet alleen. Dat is fijn. Dan is pijn fijn. Dit is liefdespijn. Deze pijn is deel van ons zijn. Dit hoort bij mens zijn op deze aarde. Het is zo fijn dat wij samen deze pijn helen

Translate »