Selecteer een pagina
Tweelingstraal, tweelingziel

21-4-2023

Bestaat er een nog hogere vorm van liefde dan na een ontmoeting met een tweelingstraal. Dit is de Goddelijke liefde. De ware liefde. De hoogste tree op de ladder. Het is een indeling in een hokje. Een woord. Hoog bewustzijn.

In het begin van het proces wist ik niet wat er gebeurde. Na het lezen over tweelingzielen viel alles op z’n plek. Na meer lezen lees ik dat je meerdere tweelingzielen kunt hebben. Ik dacht alleen maar OMG nee hè, dat ga ik niet overleven.

Als ik dan over tweelingstralen lees, valt er nog meer op z’n plek en begrijp dan ook dat je inderdaad wel meerdere tweelingzielen kunt hebben. Deze ontmoetingen heb je nodig om dieper je eigen ziel in te gaan. Maar ik weet en voel nu dat er van een tweelingstraal er echt maar één is. Zonder twijfel. Het proces met een tweelingstraal raakt in korte tijd alles aan. Tot in het aller diepste van je ziel. Daar is er echt maar één van. Dit is de andere helft van jezelf waar je je hele leven en vorige levens naar op zoek bent geweest. De ultieme liefde voor jezelf in balans met je andere helft in de vorm van een ander wezen, een ander lichaam. Bij mijn weten bestaat er geen hogere vorm van liefde op deze aarde. Of toch? Dan ben ik benieuwd hoe hoog ik nog op die ladder kan stijgen. Maar ik vind het goed zo. Het enige wat nog niet is, is fysiek samen zijn. Maar ook dat is geen gemis meer. Fysiek samenkomen zou alleen een aanvulling zijn op de twee helften van onze ziel van een ziel die al samen één is. De ware liefde die wij delen.

 

Translate »