Selecteer een pagina
Denkvermogen

13-4-2023

Wat er tussen ons gebeurt gaat echt het denkvermogen te boven. Het gaat ook verder dan telepathie. Weten dat je allebei een eigen leven leeft in een lichaam ergens anders op deze aarde. Maar dat er geen verbinding zo sterk is als die tussen ons op deze aarde.

Er hangt veel zware collectieve energie. Veel zonnestormen en vlammen. De enige manier voor ons om hier mee om te gaan is elkaar opzoeken in liefde. Elkaar te voelen in de liefde. Aan elkaar denken in liefde. Deze stroom door ons heen te laten vloeien om ons weer wat lichter te voelen. Anders is de druk van de aarde te zwaar. Voor mij is de collectieve energie alleen maar weg te werken met deze liefdesenergie. Ik voel me zelf zo goed dat ik weet dat dit niet allemaal meer van mij alleen is. Maar ik moet hier wel alleen mee omgaan. Dat kan ik alleen maar met de kracht van de liefde. Vanuit mijn hart. Deze liefde ontvangen en delen. Met mezelf, met jou, maar ook met anderen. Deze liefde heel diep te voelen is de enige manier voor mij om te leven op deze sterk veranderende aarde. Het licht wordt alleen maar sterker. De liefde is er al. Ik wil samen met jou licht verlicht leven. Het licht verspreiden. Ik wil geen zwaar leven meer en dit ook niet meer voelen. Alleen maar licht in mij en ons en licht buiten ons. De zon. Maar ook de maan gaat mee in dat licht. Ik wil alleen nog maar dit licht opzoeken en erin leven. Alle ballast van mezelf afgeschud en ik hoef de ballast van een ander niet meer te voelen en op me te nemen. Ik wil er alleen nog maar zijn in licht.

 

Translate »