Selecteer een pagina
Ontspan de Psoasspier

12-4-2023

Werken in liefde aan deze spier van de ziel. Mijn onderlichaam, de buik heeft nog veel verlichting nodig. Dit kan ik mezelf geven door middel van een spiritueel orgasme. Alle energiepunten open en zo de liefdesenergie die wij samen delen, helemaal door mijn lichaam laten stromen. Zo heerlijk dat een mens dit zelf allemaal kan bereiken. Open in liefde. Samen in liefde. Het beste geneesmiddel dat er is. Geen dure medicijnen zijn er nodig om dit te bereiken. Alleen maar de liefde. De liefde voor het zelf en de liefde voor een ander in alle vormen. De kracht van visualisatie doet goed zijn werk. Tot hoeveel ben ik nog meer in staat?

Ik ga alleen maar steeds verder open. Maar dit doe ik in de wetenschap dat jij er voor mij bent. En dat ik er voor jou ben. Wat is het toch heerlijk. De liefde. Lang leve de liefde. De oneindige liefde. Ik hou van de liefde.

 

Translate »