Selecteer een pagina
Innerlijke rust

10-4-2023

Ik voel zoveel innerlijke rust in mij dat ik alleen nog maar zo kan en wil leven. Ik was zolang onbewust op zoek naar het missende stukje in mezelf. Mijn tweede helft. Maar die tweede helft ben ik zelf. Dat is nu geheeld waardoor er rust is. Dit heb ik kunnen helen door mijn ontmoeting met jou. Zonder jou. Met jou. Dat stukje van jou is van mij. Maar is niet van mij. Dat is van jou. Mijn geheelde zelf kan alleen nog maar een aanvulling zijn op ontbrekende stukjes maar nooit meer een invulling van ontbrekende stukjes. Het ontbrekende stukje van iemand zit altijd in iemand zelf. Dit kan alleen jijzelf helen. Zo kan er rust komen in jezelf. Alle stukjes helen van jezelf en dan een staat van altijddurende rust voelen. Dan kun je de hele wereld aan. Dit is een zaligmakend gevoel van eeuwige waarde.

 

Translate »